Top webshop:)

Ik ben heel dankbaar voor de uitgebreide informatie die Dutch Headshop aanbied, wat ook echt gebaseerd is op ervaring. Zo heb ik makkelijk een keuze kunnen maken voor welke kweekset het beste is voor mij. Snelle levering. Enige puntje: er zat geen handleiding bij de kweekset, al stond erop dat die erbij moest zitten. Neem aan dat dit een toevallige fout is. Gelukkig staat de handleiding gewoon op de website van het merk vd kweekset.

Snelle levering, goed product, leuke website

Alles volgens verwachting, het pakket was erg snel geleverd. Nu alleen nog ff wachten...

Ik heb 15 gram jodin jewels gegeten. Na 30 min begon ik al verschillende kleuren te zien en de objecten om mij heen veranderden. Verder voelde ik dingen die onbeschrijfelijk zijn. Het was echt een leuke ervaring die 6/7 uur aan hield. Zeker een aanrader!

Goed product ontkiemsetje geen succes

De vlot geleverde 6 ww zaden ontkiemen op 1 na goed in de setjes echter de fragiele wortels blijven steken in de watten van het setje waardoor helaas 1 afgebroken is en een andere wel overleefde maar ternauwernood dus (een zwakke plant is een plagen-magneet) slechts 3 vsn de 6 uiteindelijk laten volgroeien. Deze 3 zo'n wel toppers hoor. Dus ander materiaal in de setjes om schade te voorkomen zou de 5e ster hebben opgeleverd. 4 sterren voor DHS!!

Top Service

Bestelde op zondag middag een vaper en die kwam de dag erna al binnen! Erg verrast. In het verleden ook contact gehad met klantsupport en werd ook goed en snel geholpen. Voor mij DE smartwebshop van Nederland

Snel

Product de dag erna al ontvangen. Alles was in orde. Goede kwaliteit.

Beste kweekset die ik in 20jaar heb zien groeien

Binnen 1week binnen.en toen binnen 3 weken kon ik 350gram oogsten.2weken later weer150 gram.staat nu voor 3e keer en komen nu weer op.nog nooit gehad!.

Top zaadjes!

snel en goed geleverd en de zaadjes zijn echt goed!!

Heerlijk Eerlijk

vlotte service gepaard met kwaliteit

Mwa

We hebben het product nu 1x gebruikt en 3 spuitjes toegepast maar nagenoeg geen effect.. zoals ik andere reviews lees dus echt minimaal 5 pakken of meer. Hopelijk wordt het dan wel top. Het spul zelf is wel vies..

Uitstekende service . Snel .

Top !

Super snelle levering

Jointroller besteld. Hadden onze twijfels erbij maar werkt super fijn

Top site

Bestel hier al jaren altijd krijg ik goede producten en alles netjes op tijd binnen .

Snel en correcte levering

Steeds tevreden over de producten die ik bestel

Vriendelijke, snel en duidelijk

Ik krijg altijd snel antwoord. Deskundig antwoord en een link om een en ander nog eens door te lezen. En humor is hen niet vreemd. Wel zo belangrijk.

Kwam aan op verwachte tijd

Beste site om iets te bestellen x

Schnell ausgeliefert, ständig informiert

Das gekaufte Produkt wurde zügig ausgeliefert. Ich bekam ständig Info, wo genau im Lieferprozeß wir uns derzeit befinden.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Altijd uitstekend

Super snelle levering en schappelijke prijs.

Snel geleverd en volgens de omschrijving

Blogpost gelezen op de website over de verschillende modellen en voor- en nadelen. Vervolgens meteen via de website mijn favoriet besteld en voldoet aan de verwachtingen op basis van wat ik gelezen had.

Snelle levering en kwalitatief altijd top.

Een keer duurde de bestelling wat langer omdat ik zelf verkeerde gegevens had gegeven, en toen kreeg ik nog een cadeautje ook omdat het wat langer duurde, geweldig.

Goeie vloeitjes en goeie waterpijp

Makkelijk bestellen, snelle levering

En de korting van €4,= was ook een bonus! Zeer tevreden, nu wachten op het resultaat!

Snelle levering, goede kwaliteit

Altijd snel geleverd