Goede service en snelle levering.

top produkten

Alles wat ik zoek vind ik hier en een snelle service.

Al jaren mijn go to

Netjes geleverd en werkt nog ook.

Goede kwaliteit

Goede levertijd en hebben veel in huis

Je krijgt wat je verwacht

Alles ging soepel

Topservice

Binnen 1 dag de lange vloei geleverd.

Goed geregeld

Zeer makkelijk om wat te bestellen en ook de levering ging heel snel! Gewoon heel goed allemaal en bestel hier zeker weer!

Snelle bezorging

Zondagmiddag besteld, maandag al in huis in goed verpakte doos die tegen een stootje kan. De gebruikershandleiding van mijn Pax3 vond ik niet erg duidelijk maar daar kan Dutch Headshop uiteraard niets aan doen. Op Youtube staan gelukkig meerdere filmpjes met duidelijke instructies hoe je de Pax3 optimaal kunt gebruiken. Ik ben blij met mijn aankoop!

Super snelle levering en makkelijk te bestellen producten

Hele snelle en goede levering van trufffels.

Al jaren lang top

Altijd goed, ruime keuze en altijd netjes snel bezorgd

Perdect

Goede uitleg op de webshop, telefonisch goed geholpen en uitgelegd. Kwaliteit wiet fantastische. De purple haze is heerlijk om te roken zeer goed bevonden dit betrof buitenwiet Tot het nieuwe jaar!

De ontvangst was supersnel en het product geweldig.

Dit is derde keer dat ik truffels heb besteld. Ze waren de volgende dag al in huis. De kwaliteit van de truffels waren wederom exact hetzelfde want de trips waren zeer vergelijkbaar. De instructies op de site zijn duidelijk en goed. Zeer tevreden.

Product zoals verwachting

Product kwam zoals verwacht, goede snelle levering. Gewoon niets om aan te merken.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Super prijs kwaliteit

professioneel advies, snelle levering

Zeer Goed. duidelijke werkwijze hoe je plantjes kunt kweken, waar je veel informatie uit kunt halen.

als ik iets heb besteld, heb ik het product altijd volgende dag in huis, en via whatsapp uitleg of vragen , ik ben hier altijd netjes bij geholpen! ben zeer tevreden met deze shop .

Al jaren TOP!

Snel Discreet Vertrouwd Eerlijk

Goede website voor cbd zaadjes

Als cbd liefhebber zocht ik zaadjes die ik bij Dutch Headshop goed kon vinden. De verdere verzorging was ook gewoon goed.

Super snel!

Het product was de dag erna al thuis!

Serieus snel!

Rond 18.30u besteld, 9u volgende dag in huis. Dat noem ik serieus snel.

Snel, betrouwbaar

De keuze om een inhalator te gaan kopen liep via jullie site. Die maakte een heel prettige, toegankelijke en toch professionele indruk. Die indruk werd niet teleurgesteld. De inhalator van mijn keuze kwam snel en bevalt goed

Alles top

Goede website en snel binnen wat ik bestel.

Snelle nette service

Zeer nette en discrete verzending.

Een goed product mooi op tijd geleverd, dik tevreden!

Kratom bij jullie gekocht. Een goed product zo goed als ik kan beoordelen. Was de eerste keer dat ik t heb besteld. Voel me er goed bij, relaxed maar ook gemotiveerd. Ga dit vaker kopen.

Supersnelle bezorging

Snel bezorgd