Snelle levering, helaas misselijk

Goede service maar ik werd helaas kots misselijk van deze truffel. Ik had wel een trip maar jammer dat ik uren met een omgekeerde mag zat. De geur alleen al maakt dat ik ze niet meer wil innemen. Ik ga toch maar voor een andere soort fungi.

Fijne winkel

Ik heb mijn product snel en netjes ontvangen en echt een geweldige trip ervaren dus voor mij een bestelling om nog een keer te doen

Snelle service!

Goede service, snelle levering.

Snelle service!

Goede service, snelle levering.

Goeie dingen

Goeie dingen

Leuke headshop waar de mening van klanten hoog in het vaandel staat.

Er zijn een tal van headshops te vinden op internet maar er zijn er weinig waar de klant zijn belangen en interesses in acht genomen worden. Het interesse naar de klant zijn visie en bevindingen kan ik dan ook alleen maar als positief ervaren. Goed uitgangspunt om de vraag van kopers te onderzoeken, het kan alleen voor verbetering zorgen. Het klantbelang staat hierdoor op een hoog voetstuk wat wederzijds baat kan hebben, goeie insteek.

goede producten, goede service, snelle levering

zeer goede verzending en discreet

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB