Snel bezorgd en super goede service!

Fabrikant maakt fout, dankzij de goede service van dutch headshop hoor je mij niet klagen....

Snel bezorgd en super goede service!

Shoppen bij DHS is altijd goed. Ruime keuze, redelijke prijzen en snelle levering

Uitstekend, snel

Constante snelle service

Uitstekend, snel

Constante snelle service

2 weeks after I ordered, I had my first batch.

I ordered the kit, 3 days later I got it. 11 days later I had my first batch. I am happy until now. After my first trip I will know if the shrooms are working.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

2 weeks after I ordered, I had my first batch.

Tatatoppa

Topperdetop

The Dutch Headshop steekt met Head & Shop boven alles uit!

Het enige wat ik kan zeggen dat alles wat ik tot nu toe besteld heb altijd goed en snel is geleverd en ik vind de informatie bij de producten en de extra informatie over de diverse onderwerpen altijd zeer duidelijk en leerzaam!! Kortom dit is een TOP Website! en Shop!

The Dutch Headshop steekt met Head & Shop boven alles uit!

Kwaliteitsvol én betrouwbaar !

Een top ‘winkelervaring’. Goede informatie over de producten en super service naar de klanten toe !

Ronduit uitstekend

Alles wat ik bestelde kwam snel en zorgvuldig aan en voldoet volledig aan de beschrijving op de website. Ik bestel in de korte toekomst zeker nog wat bij jullie. Dutch HeadShop is betrouwbaar, daarom raad ik jullie zeker aan voor ieders benodigheden! Happy Smokinz' my dudes.

The best

Customer Service, Selection, Product Quality 10/10