Gewoon de goed alleen geen gebruiksaanwijzing in de doos

Uitstekende snelle levering

Wederom weer een super snelle levering van DHS. In de avond op een werkdag een bestelling gedaan en de volgende dag geleverd. Ruim assortiment en redelijk geprijsd.

Werkt zoals het moest en leuke gifts erbij gekregen

Goed produkt, snelle levering.

Uitgebreide keuze op de site met duidelijke omschrijving van produkt.

Hele snelle verzending

Ctips zijn fantastische vervanging van de papieren tips

Very good

Just great

Ik denk dat ik hier niet meer moet zeggen dan dit: Bij elke bestelling worden mijn vorige verwachtingen telkens opnieuw overtroffen … Enige punt voor verbetering .. betaling via creditcard ???

Groot aanbod, binnen 24 uur geleverd! Top

Idem

BIEN

LES PLANTE ET HUILES SONT RAISONNABLEMENTY EFFICACES AMICALEMENT? ERIC LAMPERT [email protected]

Prettig winkelen

Prettig winkelen grote keuze, top kwaliteit producten en super snelle verzending Top..

Super snel!

Goed, snel geleverd en net verpakt!

Altijd snel met leveren

Ruime keuzes

Nooit teleurgesteld

Al meermaals gekocht en nooit ben ik teleurgesteld. Prima productkeuze, snelle verzending en perfecte service!

UItstekend

Snelle verzending, goede uitleg en netjes verpakt.

Correct, top materiaal, en niet duur.

Mijn bestelling was hier op 3 dagen, mijn betaling was dezelfde dag aanvaard.. het enige dat ik dutch head shop wil aanraden is dat je ook instant via de bank app payconiq kan betalen , instant. Maar ze zijn echt top top top.

Goed product snel geleverd.

Altijd goede service en producten.

I had a great experience.

The website is clear, order came super quick, very satisfied!

Goede service en mooie spullen

Goede producten, snelle levering

Fijne makkelijke webshop. Veel keuze en een snelle levering.

Ruim assortiment, goede service en prijs

Super TOP!

Super!!

Good shop, good service

Vond m goed smoken

Netjes en snel geleverd

Tot nu toe ben ik tevreden over de service , Je kunt ze bellen , en Bianca heeft mijn bestelling gecontroleerd en naar de post gebracht , Tot nu toe ben ik tevreden ,

Prima winkel en heel proffessioneel en deskundig personeel!

website ziet er goed uit, overzichtelijk handig snel makkelijk... keuze is allemaal prima! klantendienst is wel erg professioneel en kundig in het tactisch overbrengen van de gevraagde info en eventuele communicatie tussendoor, heel aangenaam en wens jullie nog veel liefs toe allemaal, ik ben helemaal tevreden en meteen goed geholpen! ik zou niks veranderen. Het gaat jullie goed en nog de beste wensen en fijne jaarwisseling die eraan zit te komen :)

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB