10 op 10 qua keuze,prijs/kwaliteit, advies en betrouwbaarheid

Prettig, professioneel en vriendelijk. Verhouding prijs kwaliteit komt overeen met keuze.

Alles bestens, alles SUPER, Immer gerne wieder.

Alles bestens, alles SUPER, Immer gerne wieder.

Snel en n goede prijs

Jullie zijn betrouwbaar betaalbaar en n snelle levering. Dus in één woord.PERFECT!!

Prima shop, supersnelle verzending

Snelle verzending van spullen

Snelle service , en leuke extra gadet Wat ik niet verwachte ma toch fijn . Succes

Top! Super snelle levering

M

Einfach nur zum weiter empfehlen

Da ich schon öfter bestellt habe und immer alles gut geklappt hat werde ich auch weiterhin bestellen.

Je product bestellen en de volgende dag in huis!! Als een speer!

Ik bestel druppels voor mijn man die last heeft van zijn kortetermijn geheugen en hij is nog steeds bij de tijd.

Quick service, great truffles!

I ordered the Double Vision truffles. My order came quickly. The product was sealed and high quality.

Hoge kwaliteit weegschalen zeer accuraat Zakjes zijn goed stevig En een doos lange vloei voor een klein beetje geld Rondom hoog kwaliteit lage prijs aanraden jazeker

Sehr zuverlässiger Händler mit schnellem Versand

Ich bin Neukunde beim Dutch Headshop und war mit der Leistung sehr zufrieden. Die zugeschickte Ware ist im Netz so gut wie ausverkauft beziehungsweise nicht lieferbar. Im Headshop habe ich alles bekommen. Ich werde auch zukünftig dort einkaufen.

Prima kwaliteit en super snel geleverd

Prima kwaliteit en super snel geleverd

Ich habe schon mehrmals bestellt und bin bisher mit allem zufrieden gewesen. Vielen Dank

Snelle service, goede kwaliteit, voor de juiste prijs.

Mijn bestelde product had ik supersnel in huis, en dat ik als extraatje een flessen opener sleutelhanger kreeg vond ik geel erg attent!

Brstellingen altijd snel en compleet ontvangen

Heb mijn bestellingen altijd netjes compleet en snel ontvangen

Netjes

Netjes en snel bezorgd

Easy shopping excellent product happy customer

I ordered a couple of wooden pipes, which were a very reasonable price, they arrived in good time, in excellent condition and it was a hassle free shopping experience. I'm happy to shop here again.

Great shop, great product, fast delivery!

Absolute recommendation! Thanks.

Prima verpakt en snel verzonden.

Bestelling plaatsen ging makkelijk, pakje ging snel op de post en de volgende dag in huis. Fijn dat het met PostNL komt.

Pünktliche und gute Lieferung und schnelles Feedback bei Rückfragen

Super immer wieder

Niet zo goed als www.globalbudlr.com maar zeker de moeite waard.

Normaal bestel ik mijn smart artikelen bij www.globalbudlr.com maar door dat ik opzoek was naar een xxl zak voor mijn volcano uitgekomen bij dutchheadshop. Ervaar de service van mijn vaste winkel als persoonlijker.

Gut

Volle Zufriedenheit

Unkomplizierte Lieferung - Schönes Gerät! Alles Bestens!

Einfache Bestellung, Kaufabwicklung und Lieferung - so muss das sein, vielen Dank.

snel en professioneel

• Poleciłbyś nas? Tak