je ne connaissais pas Dutch Headshop , j'ai découvert... GENIAL

très bonne expérience, réponse rapide aux mails, vous tenez informé sur la commande, site très instructif. Vraiment que du positif , aucunes critiques à formuler

#Top

Mijn eerste ervaring moet ik zeggen TOP, alles naar behoren. Mijn laatste aankoop auto-g-cookie 100% ontkiemt Thanks voor deze kwaliteit. Kan niet wachten op de volgende bezoek.

Top zoals gewoonlijk.

Jammer dat PostNL de boel verziekt, pakketje is zoek.

Beste webshop ooit. De mogelijkheid om via WhatsApp vragen te stellen vind ik super. Altijd snelle reactie.

Goede en duidelijke website, snelle levering en prima producten.

Mijn ervaring is al beschreven in bovenstaande “informatie in één zin.

excellent

top ervaring

geweldig

abnormaal leuk & ik voel me veel beter mentaal gezien en als persoon

Snelle (anonieme) levering, producten goede kwaliteit, zaden niet allemaal even goed helaas.

Zie titel

Alles super

Vom aussuchen im Shop,bis Lieferung alles bestens.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Super tevreden

Alles altijd goed en snel geleverd

Schitterend

Snelle en goeie service .. Beste prijs .

Altijd op tijd

Koop altijd online bij jullie en altijd top in orde

Snel en een uitbundig aanbod

Mijn bestelling was er binnen twee dagen en ik kon constant mijn bestelling checken via de mail die ik kreeg.

Beste uitvinding

Hij werkt echt goed maar soms verpest da ding t helemaal. Het is soms de vraag of t goed gaat ofni. Als ze lukke dan zijn ze wel perfect.

aanrader met prima service en oor voor feedback

Goede en heldere customer service met leuke surprise. enkel lof voor dit online bedrijf.

goede service en goede voorlichting

Dit jaar voor het eerst begonnen met kweken. Bijzonder hoe er gereageerd werd toen de zaden ( die ik zonder ontkiem garantie gekocht had) gereageerd werd: ik kreeg zonder dat ik er om gevraagd vervangende zaden. Ook ben ik erg onder de indruk van de aanvullende informatie en tips per mailing. De product informatie op de site over verschillende vaporizers is ook erg goed.

Genoten

Heb een fijne trip gehad.

Vriendelijke, duidelijk en zakelijk

Ik krijg als beginnende kweker vriendelijk antwoord en ze ( Bianca) zijn Heel behulpzaam en ik krijg snel een reactie.

Alles onder één dak voor Uit je dak ✨

Fantastische producten met goede uitleg over de producten. Al vaker producten gekocht en nooit teleurgesteld. Top winkel ✨

Snel en goed verpakt

Had een verjaardag kado bestelt door een storing vertraging buiten dat goeie service kreeg netjes een email terug Top service !!!!

Paket immernoch nicht da

Ich habe letzten Monat zum ausprobieren etwas bestellt, sollte vor einer Woche schon da sein, ist es aber immernoch nicht. Bis jetzt nur einen Stern.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Mooie producten met goede prijs

received my mushroom kit totally mouldy

Unfortunately my mushroom grow kit arrived totally mouldy and also without any description how to grow them.

• Would you recommend us? No

Snel