Snelle afhandeling Producten prima

Prima shop

Gemakkelijk te gebruiken site. Alles zeer duidelijk uitgelegd. Zeer vlug pakje ontvangen. Dank u ☺

Zeer positief

Ben tevreden ☺

gut

gut

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goed ervaring mee

Goede ervaring mee

Snelle en goede service!

Ik bestel op de website en krijg mijn pakje zeer snel anoniem opgestuurd. Geweldig gewoon !

Top kwaliteit en ruim leuk assortiment

Koop mijn spullen altijd hier. Ze hebben ook een uitgebreid gamma dus je kan altijd eens iets nieuws proberen. Verder wordt ook alles tijdig discreet geleverd. Echt nice

super pipe, très pratique pour le nettoyage et tirage nickel

Je trouve que le délais de livraison est beaucoup trop long... Sinon rien à dire...

Goed geregeld allemaal

Heb betaald met een bankoverschrijving volgende dag een reactie dat het geld was overgemaakt. Volgende dag mijn spullen geleverd. Super snel dus helemaal top

Positief

Mijn ervaring met de Dutch Head Shop, is heel positief. De dingen die ik hier koop zijn van goede kwaliteit. De levering is snel binnen de tijd die is aangegeven. Verpakking is discreet en met zorg gedaan. En ook de site is goed een bron van kennis. Als je begint met je eigen wiet te kweken moet je jezelf echt wel inlezen in de materie. Echt compleet!!!

o wat ben ik blij

snel geleverd en altijd correct. goede service bij dutch headshop, altijd tevreden

My order arrived quick and with all the items, plus a nice gift.

Easy to order, payment is not a problem and shipping is quick. highly recommend

OK

1 expérience, tout c'est bien passé, ni plus ni moins.

Goede producten

Goede producten en snelle levering

Boutique au top.

Al jaren klant, altijd al snel en correct geleverd

Uitstekende shop

Hier bestellen altijd als prettig ervaren

Snelle levering, prima producten.

Alles goed gegaan, Om 22:00 besteld, volgende dag bezorgd.

Excelente

Todo en perfecto estado y rápido

Super snelle levering

Ik heb op zondagmiddag besteld en maandag kreeg ik mijn bestelling al binnen zo snel. Ze hebben ook een ruime keuze aan producten. Ben hier nieuw in dus zal er zeker vaker gaan bestellen. Op de site kan je voldoende informatie vinden over de producten maar ook kennis wordt gedeeld. Ik vind het een fijne webshop en raad deze zeker aan.

Halbe Sachen nicht im Paket

Traurig wenn die Hälfte der Bestellung fehlt bzw den grow Kit alleine bekommt ohne Klammern Tüte und Beschreibung!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

één woord: top

goede kwaliteit en bijzonder snelle levering

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB