Zeer positief

Alles is makkelijk te vinden op de website. Ruime keuze en snelle levering/ verzenden van produkten. Kan alleen maar positief zijn.

Moeders wierook

Goede wierook die niet makkelijk is te vinden, maar gelukkig wel bij Dutch Headshop.

Einfach, gut und schnell!

Sehr ausführliche Beschreibung der Produkte auf der Homepage, einfache Bestellung und schnelle Lieferung in neutraler Verpackung.

Professioneel, goede service en snelle levering

Professioneel, goede service en snelle levering

Lekker

Nice

Verlässlich, super Service.

Mails werden umgehend beanwortet. Die Ware ist einwandfrei.

Verlief alles Reibungslos

Die Lieferung erfolgte schnell und zuverlässig.

Supersnel en alles correct , zoals gewoonlijk. Aanrader

Zeer snelle levering en alles correct

Top shop

Big vloei en tip van de Dutch headshop is te koop voor een prima prijs. Het word netjes verzonden en ligt snel bij je op de deurmat. Onlangs ook andere artikelen gekocht voor een Sinterklaas lootje die ik had getrokken. Ze hebben een breed assortiment aan items. Tevreden klant.

Groen is het nieuwe goud

Snel Handig Top

Heel prettig geholpen

Fijne site en snelle levering…. Ik heb geen vergelijking met een andere provider dus dan is het altijd eenzijdig maar ik heb er nu voor de teeede keer besteld omdat ik helemaal tevreden was

Perfect service

Erg tevreden met alles

snel en betrouwbaar

wo besteld, vr binnen. de gommies perfect

Top service.

Steeds vlotte correcte leveringen van kwalitatief goeie produkten aan een zeer schappelijke prijs..

Alles Super

OK

Het vapetoestel geef ik 1/10 temuwaardig

Niet ok

Zoals altijd Top kwaliteit aan een betaalbare prijs

Ik ben altijd tevreden van al mijn aankopen, de service, en de kwaliteit van Dutch Headshop. Een grote aanrader!

Meerdere keren zaden en voeding besteld voor kleine kweek top producten.

Goede service en levering

Alles vrij snel en goed geleverd

Kei fijne zaak

Altijd netjes op tijd alles binnen.

Snelle verzending en levering, correcte manier van handelen en bij problemen helpen ze snel

Steeds correct en snel

Deze shop levert correct en snel..bedankt

Alles goed geregeld.

Duidelijke website, genoeg info over de producten, heel fijn. Zeer snelle levering, pakketje was binnen 2dagen geleverd, in niet herkenbare doos. Alles zoals je het verwacht, ga vooral zo door. Ik ben tevreden, niks op aan te merken. Vandaar 5sterren, als er ook maar iets anders zou zijn geweest, zou ik geen 5sterren meer geven.

Snel, correct en zelfs net iets meer.

Ik bestel om de x aantal tijd hier. Altijd heel correct en snel ontvangen geweest en elke keer een extraatje gekregen. Hoeft niets waardevol te zijn, een balpen, aansteker ofzo zijn al voldoende. Het is gewoon leuk het gevoel te hebben gewaardeerd te worden als klant. Vorige x zat er niets bij, vergeten waarschijnlijk. Dit hebben ze meer dan goed gemaakt door nog een kleine envelop, boordevol spulletjes op te sturen. Heel leuk!!

Had savonds besteld kwam volgende dag al

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB