Le must niveau rapidité

Qualité, rapidité, tout ce que l’on demande ! C’est parfait ne changez rien

slechte kwaliteit

Ik gebruik het 1x per dag en de 2de die ik heb aangeschaft is alweer kapot. Vanaf aankomst zag ik al dat het fragiel was. Ik moet dus weer 1 aanschaffen omdat ik het nergens anders kan vinden

Ik vond het geweldig

Ik vond het geweldig, hele goede kwaliteit en hele snelle levering. Het kon niet beter.

Livraison discrete et rapide

Super rapport qualité prix, livraison super rapide,dans un emballage pas trop grand ce qui est très bien

Hochwertige Ware zu Spitzenpreis innerhalb kurzer Zeit

Schneller, günstiger und eleganter als erwartet

snelle verwerking

snel aangekomen het bestelde paketje

Deskundig, snel

Dutchbat headshop informeert goed zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Als je besteld hebt wordt je goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling en we zijn elke keer verrast door de snelle levering. Kwaliteit is goed!

Top.

Ik heb een jointroller besteld en krijg nog tal van andere dingen bij zoals blaadjes, aansteker, … De bestelling was er de dag nadien.

Bezorging

Prompte bezorging,dus prettig en aangenaam

Sehr zuverlässig und schnell

Ich habe schon mehrmals bestellt und war immer 100% zufrieden. Die Abwicklung ist sehr zuverlässig und dabei trotzdem eine schnelle Lieferung. Weiter so !

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Supersnelle verzending van een topproduct

Ik had de lions mane supplementen besteld en ze waren er super snel voor een goede prijs!

prima webshop

Ben tevereden met mijn bestelling en levertijd.

Schnelle Lieferung

Super schnelle Lieferung und das Sortiment ist sehr gut. Alles ist gut angekommen. Gerne wieder.

Snel geleverd goed verzorgd

De producten werden snel geleverd en waren goed verpakt. Fijn dat op de site uitleg is van hoe de producten te gebruiken en wat te verwachten

Top apparaatje en snelle levering

Een mooi apparaatje bekocht om mijn kruiden in de branden/dampen. Prijs kwaliteit verhouding erg goed. Duidelijke uitleg en filmpje op de site. Volgende werkdag had ik mijn bestelling al. Netjes verpakt en ik kon gelijk van start. Blij mee!

Goede service, snelle levering

Al een paar keer wat besteld. Er wordt altijd snel geleverd

my favoriet shop ❣️

lately i bought the Minigrow box, i could get all answers by phoning the Dutch Head shop !! Very helpfull and friendly, so i feel safe and Good

Uitstekende service!! Alles netjes en volgens beschrijving netjes geleverd!

Snelle levering, direct reactie op via mail gestelde vragen! Een echte aanrader. 10+++

Pakketje snel ontvangen, echter een pakket was open gegaan tijdens het verzenden. Doorgegeven aan headshop & die hadden me gelijk een nieuwe gestuurd! Uitstekende service.

Nice vaporizer,lekker klein goed genoeg voor een avondje dampen,en makkelijk schoon te houden ,ben er blij mee een aanrader :-)

Très bien rien à redire parfait comptinuer comme ça

Facile pour les commandes et la réception des colis parfait

Goede service!

Ben erg blij!

super

De eerste keer dat ik bestelde bij Dutch Headshop, super content van het materiaal, op tijd geleverd zoals bevestigd.

De handleiding van de kweekset is minder goed, het product daarentegen wel.

De kweekset handleiding zegt dat de zaadjes na twee à drie dagen ontkiemen terwijl dit bij mij niet het geval was. Ik mailde hiervoor de hulpdientst van de site en zij konden mij helpen en zeggen dat het eigenlijk gemiddeld een week duurt en dat de zaadjes heel PH gevoelig zijn.

Goedkoop, goede kwaliteit, geweldige zoekfunctie op site

Ik ben een beginnende kweker en heb op de site echt mijn weg gevonden. No nonsense raad, producten en een top-zoekfunctie maken dat deze site boven de andere sites uitsteekt. Ook de huismerk-zaden zijn een mooi, goedkoop alternatief!

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB