Informatieve site, goede wiet gekweekt uit de zaadjes.

Veel geleerd en ook met veel meer plezier van mijn eigen teelt gerookt.

Dutch Headshop is uitstekend

Tot zover geen problemen ondervonden met bestellen en de afhandeling ervan. Prima winkel.

Tevreden

Snelle levering en goede producten Ik bestel hier zeker vaker en ze zijn heel goed bereikbaar mocht je vragen hebben over producten of je levering Super!

Super guter Service

Schnelle Lieferung ohne Probleme

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Alles perfect

Snelle levering en waarde voor de prijs je krijgt ook tip lange vloei en een anstekker erbij

Bin nicht besonders zufrieden

Die bestellten Kekse schmeckten wie genau wie gewöhnliche Kekse, das enthaltene CBD hatte bei mir keinerlei Wirkung. Die Kekse sind somit überteuert. Absolut verzichtbar.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

ok

ok

Altijd goed en snel!

Zoals altijd meteen de volgende dag al in huis. En netjes verpakt met nog een klein kadotje ook. Bedankt weer!

Zeer goed.

Verkopen mooie producten. Snelle levering. GEWOON GOED.

in één woord prima

Supersnel en onbeschadigd

Snelle service van een goed product

Met het bestelde item konde we meteen aan de slag. Duidelijke instructie mee geleverd

Top zoals altijd

Ik bestel hier al jaren en nog nooit een probleem,. altijd snel en prima tracking info.

Geweldige headshop

Zaterdag besteld, maandag 10 uur geleverd

Klant wordt goed geïnformeerd over producten die ze leveren

Ben erg tevreden over de producten voor buitenteeld ken goed de producten vinden voor buiten

snel en makelijk

bestelling binnen 2 dagen binnen. discreet verpakt. product goede kwaliteit. zeer tevreden

Prima webshop

Koop altijd zaadjes. Een paar keer gehad dat ee zaadjes niet ontkiemde,maar dat werd prima opgelost! Ben al jaren klant.

meer dan super

Alles wat ik tot nu besteld heb van zaadjes tot andere dingen zijn altijd super geweest.Prachtige plantjes gekweekt,super snel met een bestelling te leveren . Gewoon op en top tevreden

Service

Goede service en kwaliteit. Een fout wordt meteen opgelost.

Great

Will buy afain and again

Prima webshop met uitstekende klantenservice

Op de website staat altijd uitgebreide en heldere informatie, zodat je goed weet waar je aan toe bent. Als er in het verkoopproces toch iets misloopt, is er een hele goede klantenservice die altijd in overleg tot een oplossing komt. Kortom DE website voor mij!

Verbaasd

Had niet verwacht dat de kit zo goed zou uitpakken. Het duurde bij mij ongeveer 14 dagen voordat de eerste paddo's tevoorschijn kwamen. Vanuit daar ging het heel snel ongeveer 4 a 5 dagen toen ben ik ze gaan oogsten. Ze drogen nu, daarna kan ik ze testen.

zeer goed

eenvoudig gesteld, als ik bestel en betaal heb ik het middel binnen enkele dagen in huis. Prima!

Keurig na 1 dag geleverd

Moet nog ff wachten of de zaadjes t goed doen Van de 5 zijn er 3 wel owkee