Terug komende klant

Ik had problemen met de zaadjes en hebben direct voorgesteld van opnieuw zaadjes op te sturen.

3 zaadjes gekocht, nul ontkiemd...

Zie titel, zwaar teleurgesteld.. Exact gedaan wat door jullie aangeraden werdt. 3 zaadjes gekregen, wederom nul ontkiemd. Nu maar in water proberen... Anders weer ik t ook niet meer!

Goede producten, voor prima prijs

Producten worden snel en netjes verzonden. Prima kwaliteit en prijs.

Goed spul en snelle discrete levering.

super goed

snelle service alles was goed anoniem verpakt topp

Heel relax

Koop tot nu toe al m’n zaadjes hier en moet zeggen perfect. Bijna alles doet het! Snelle levering. Ja ik vind het mega relax hier

Goeie levering

Levering snel ontvangen, Dure honing maar toch een beste honing qua smaak denk ik. Tevreden van de webshop, net zoals vorige thee bestellingen snel geleverd en alles zoalsje het verwacht en zoals het hoort. Top!

Uitstekende service

Ik zou Dutch Headshop bij iedereen aanbevelen, een uitgebreide keuze op een overzichtelijke webshop, alles wat je zoekt staat op de website. Mijn bestelling werd de volgende dag reeds geleverd!

Uitstekend!! Super service en snel ontvangen!! Blije klant!

Uitstekende koop, snel ontvangen. Super safe!

Super schnell super qualität

Alles was ich bestellt habe kam sehr schnell. Bin rundum zufrieden Danke dafür

Geweldig!

Goede website, ultra snelle levering en prima product.

5 van de 6 zaden zijn uitgekomen

1 week geleden gezaaid, helaas is de auto purple haze niet uitgekomen.

Top.

Schnell geliefert. Ware in gutem zustand und alle bestellten Artikel im Packet. Bestelle wiedermal bei euch. Daumen hoch. :)

Service, producten zelf, prijs, levering's duur, alles top

Het begon met een Vaporizer, die niet zo duur was, na 2x mega teleurstelling na aanschaf van "top vap" bij ander bedrijf. Na Vaporizer, reserve onderdelen gaan aanschaffen en daarna andere smart producten. 1 x foutje in levering, werd gelijk opgelost, juiste onderdelen werden gelijk nagezonden en de foute( wel voor mijn vap) die mocht ik houden. Ben nu een jaartje klant, en heb al veel besteld, nog nooit spijt gehad, en er is zelfs "nazorg" bij bepaalde bestellingen, extra mailtje met bv uitleg of extra info over wat je besteld had. Dit bedrijf is echt top!!!

prima toko!

Koop mijn zaadjes nu al voor de 4e keer bij de headshop en dat bevalt prima. Ook heb ik af en toe wat "kweekvragen"en die worden keurig via whats app beantwoord. Ben eigenlijk superblij met de headshop.!

Uitstekend!

Bestellingen komen super snel aan huis geleverd en discreet!

Geen woorden maar daden.

Binnen 24 uur geleverd de bestelling zonder een spoed aanvraag.

Produits non livré mais une autre commande reçu

Améliorer le suivi de livraison car le produit n'a pas été livré mais un autre à été envoyé. Merci

Snelle service en snelle bezorging

Top bedrijf snelle levering

Top bedrijf zeer snelle levering en als er per ongeluk iets mis gaat wordt dat zeer snel opgelost en goede prijzen en info

Snel

Snel betrouwbaar en goede spullen.

de beste ervaring ooit heb mee gemaakt beter dan in maastricht

goedemorgen ik koop pas un paar dagen producten bij dutch headshop nou chappo alles wordt keurig op internet geplaats alles is duidelijk de betellingen worden ook snel geleverdik moest een uitlegd hebben over ph min en op email gezet nog geen 20 minuten had ik al antwoord en uitlegd respect voor jullie zaak beter dan hier in maastricht iik weet waar ik mijn bestelling doe dutch headshop respect gr l.bovens

Tyytyväinen

Tuotteet ja maksut kulkevat ongelmitta, valikoima on hyvä ja kaupan ulkoasu on riittävän asiallinen. Yleisesti kokemukseni kaupasta on hyvä ja olen tyytyväinen.

• Suosittelisitko yritystämme muille? Yes

Sehr gut

Problemlos,schnell,alles gut.

Snel en keurig geleverd

Na savonds een bestelling te hebben gedaan volgende dag in huis. Nette communicatie via email.

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB