Nou daar kompt het

Nou ik heb drie zaden gekocht,een zaadjes deed niks,tweede zaadje perfect en derde zaadje is geel en geneens groen en ruikt niet dus het lijken mij bijmekaar geraapte zaden ,dit was eerste keer dat ik wiet plantjes laat groeien op hobby gebied, heb vroeger komplete wiet tafels gehad en was aaltijd perfect kan zijn dat ik nu voor eerste keer buiten wiet maak maar het is nu net zo warm en veel zon dat de plantjes het gewoon hadden moeten doen met mij ervaring maar iets klopt met de zaden niet jammer want alles bij mekaar om wietplantjes buiten te laten groeien is niet goedkoop als jij het goed doet .

Perfecte service

Zeer goede ervaring met dienst na verkoop

Snelle goeie service

Ik heb afgelopen dinsdag besteld, en het was er woensdag al.

Kwaliteit en snelle levering

Mijn bestelling van groei-bloeivoeding verliep uitstekend. Ik had het de volgende dag al in huis. Bovendien kun je alle informatie over het kweken van wiet vinden op hun site of anders chatten met een vriendelijke medewerker.

Top qualité

Commande passée le soir, livrée le lendemain matin... Mise en germination de graines, 100% de réussite. Y a plus qu'à... Je recommanderai chez vous, merci pour tout.

Rappe levering altijd

Ik bestel de ene dag en de dag erna heb ik altijd mijn bestelling binnen, is een topshop dit.

Zeer stipt en transparant

Bestelling geplaatst en dezelfde dag nog verwerkt. Dit is wat ik noem een aanrader.

Goed service Goed kwaliteiten

Was snel bezorging..Noout en priblem gehaad

Goede kwaliteit snel geleverd.

Gewoon goed.

Perfecte service

Super snel bezorgd.

Samen schnell geliefert, nur nicht keimfähig

3x Samen bestellt, nicht ein Samen ist aufgegangen. Alle Bestellungen davor, gabs nie Probleme.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Uitgebreide webshop razendsnel verzonden.

Zaadjes besteld, ontzettend veel keuze voor een nette prijs. De website is zeer duidelijk en de verzonden producten(zaadjes) kwamen in een dubbele bubbelenvelop met daarin een buisje met de zaadjes dus veel voorzichtiger kan het niet verzonden worden. Kan niet anders zeggen dat dit een dikke 5 sterren webshop is. Hartstikke goed! Gr Marc

Tevreden klant

Ik ben een tevreden klant, het geen wat ik tot nu toe heb besteld is altijd keurig de andere dag thuisbezorgd! Ook de website is duidelijk en overzichtelijk!

Good products, just took over a week before it finally arrived

Ordered some stuff and the order itself is perfect nothing broken or missing, but it took super long to arrive...

• Would you recommend us? No

1ste Bestelling werd snel geleverd. 2de bestelling werd door mujn fout op mijn oud adres aangeboden. Telefoontje naar de klantendienst en werd in orde gebracht.

Ik had een goede ervaring. De sterkte van de truffels was goed. Er was vertraging met een van de producten die ik had besteld, maar dit was direct goed afgehandeld.

Snel

Gewoon goed!

Makkelijke site besteld dag erop al geleverd

zeer goede service

Snel bezorgd en goede producten.

Altijd goed

Ik ben al acht jaar klant bij DH en al mijn bestellingen van die afgelopen jaren zoals buitenwiet zaadjes, voeding, grinders en pijpjes zijn altijd naar wens. Makkelijk bestellen, betaalbaar assortiment en snelle levering. Echt altijd goed! P@. Oud-Koog

Snelle en goede service

Heb de afgelopen jaren regelmatig wat besteld en is nooit wat mis mee geweest. Snelle en goede levering in duidelijke uitleg erbij.

Bien

Bien