Great experience!!

I bought a joint roller which wasn’t very easy to find anymore on any other site. I ordered it, it came in a nice discreet package! I ordered it on sunday night and it arrived at Tuesday around 1pm. Very satisfied!!

Tarifs intéressants sur certains produits et livraison assez rapide.

De bons prix plutôt avantageux sur certains produits. Répond à vos questions dans un délai de 24h. Envoi assez rapide. Globalement satisfait.

altijd goede producten super

altijd goede producten , netje en snel geleverd , en is er wat niet goed , word altijd netjes en goed af gehandeld

Eindelijk de ware gevonden

Na heel wat pijpjes versleten te hebben eindelijk eentje waar ik tevreden over ben. Geen warme rook en het product verbrand ook geleidelijk en niet te snel. Makkelijk schoon te maken doordat je hem uit elkaar kan halen. Mooi design en wat zwaarder dan ik gewend ben.

Bestelle nicht zum ersten Mal, bin rundum zufrieden mit den Produkten und dem Kundenservice!

Sehr zuverlässig und schnell!

Zoals het hoort.

Verscheidene dingen besteld, en deze werden dan ook heel snel geleverd. Zeker evreden van deze shop!

Toujours au top

Comme toujours, dommage que les rouleaux vendus séparément ne soient pas disponibles

Goede service, snel geleverd

Bij elke bestelling een goede service, items zijn snel geleverd en in goede staat ontvangen.

top service!

Snel en goed!!!

Kompetent und schnell

Immer sehr schnelle und kompetente Abwicklung meiner Bestellungen. Sehr zu empfehlen

Duidelijke omschrijvingen, vlot geleverd

Enkele weken geleden mijn eerste vaporiser gekocht, en afgaande op de artikelomschrijvingen heb ik voor mij een goede keus kunnen maken. Vervolgens vlot geleverd, en het apparaat doet uitstekend waarvoor ik heb heb gekocht!

Snelle levering.

Goede artikelen voor de roker

Of het nu een puur pijp is of een vaporizer ze hebben een groot assortiment kwalitatief goede spullen.

Nopea toimitus.

Tuoteet hyvin pakattu.

prima service

Alle spullen netjes op tijd geleverd.

Aucune graine n'a germer

J ai eu contact avec le service client Qui devait me renvoyer des graines je les attends toujours

• Nous recommanderiez-vous? Non

Snel en netjes bezorgd, producten zoals omschreven

Geweldig goede service

Goed en uitgebreid advies

Snel antwoord op mijn vragen. Snel verzonden en ontvangen en goed verpakt. Voor een beginneling zijn de emails met uitleg erg fijn. Nu kijken of mijn plantje het gaat doen. Erg tevreden in ieder geval.

Verkeerde bestelling gedaan en zonder problemen of kosten terug kunnen sturen

Snelle levering , aan de kwaliteit kan ik helaas nog niks over kwijt dat beoordeel ik na 10 week mijn eerste zaadjes zijn er 2 van mislukt helaas omdat de plantjes gingen hangen en uiteindelijk dood , die ik nu heb groeien goed tot nu

Alles perfekt und reibungslos gute Auswahl schneller versand

Alles perfekt und reibungslos gute Auswahl schneller versand

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Dutch Headshop heeft de beste producten!

Uitstekend bedrijf, vriendelijk en ze hebben super producten! 10/10 would recommend.

top service

snelle levering, prima verpacking, top service

Sehr schnelle Lieferung

Gute Kommunikation, die Bestellung wird zügig bearbeitet.

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB