Bestelling kom heel snel aan mooi en discreet ingepakt ben echt tevreden met de service van dutch headshop

Eigenlijk is een woord genoeg: GEWELDIG!!!!

Prachtige kwaliteit en snelle levering. Netjes en discreet verpakt. In 1 woord, GEWELDIG!!!

Mooie zaadjes, snel geleverd.

Mooie zaadjes binnen gekregen. Goed verpakt. Duidelijke uitleg instructies op de site voor beginnende kwekers. Zeer breed assortiment, ga hier zeker vaker bestellen.

Wat een service! Dacht dat er iets niet klopte met mijn bestelling. Stuur hen een mail, maar merk dat het toch in orde is, en verstuur een 2de mail om te meldden dat alles toch in orde is, een vergissing van mij dus.Kreeg toch nog een mail om er zeker van te zijn van hun kant, dat alles in orde was. Was aangenaam verrast

Zeer sneller levering, ruim aanbod

Eerste aankoop bij dutch headshop ging vlot.

Achat truffe magic pas encore essayer

Site de vente très sérieux bien expliqué les prix sont raisonnables et les envois sont rapides je recommande ce site merci

Zoals altijd weer top!

Snel geleverd leuk verpakt nu afwachten of het mooi kiemt

Duidelijke info

Vind zeer fijn dat er duidelijk uitleg staar op de website, zodat je vooraf goed onderzoek kan doen naar wat je precies zoekt, de levering is gewoon per post via de brievenbus. Prima verpakt

Prima spullen en snelle levering

Er is veel goede info te lezen op de site.

Top produkten en alles vlot verlopen

Doe zo verder! Goed bezig :)

Snelle actie bij bestelling

Helaas deed postnl er 3 dagen over om te melden dat ik het pakket na 3 dagen op kon halen bij een postnl punt. duurde dus 6 dagen voor ik het had.

Top!!!

Wederom topservice, voldoende voorraad, voordelige prijzen, snel geleverd, stevig verpakt en zoals altijd een leuk extraatje bij de bestelling

Nog steeds maken ze het waar

Snel, compleet geleverd, groot assortiment

Word goed geholpen als er iets is,en ook snel geleverd zeer tevreden.

Super service

Hele goede communicatie en ben uitstekend geholpen zelf de korting die al verlopen was nog gekregen echt top!!!

Goede service en ze helpen je goed geven goed advies en laten je weten als er wat nieuws is met goede uitleg wat je begrijpt

Snelle levering en goede producten

De weegschaal is handig en klein. De gripzakjes zijn sterk en stevig hierdoor scheuren ze niet. De kleuren zijn handig zo kan ik elk jaar een andere kleur gebruiken voor het opbergen van de bloemzaden.

Degelijk

Snelle levering van degelijke producten.

Geweldige service!

Eerste bestelling ging fout, maar customer support hielp mij direct! Zekere aanrader voor dingen halen! Zal er zeker weer gaan bestellen!

Een prima shop

Snelle verzending, goede service, leuk assortiment

Goed.

snel en kwaliteit

ik ben nieuwbie, en vind het telkens spannend om wat te bestellen. of ik de goede keuze maak... prijsvergelijken. ja je kom ik toch hier uit. plus je hebt het meestal de andere dag ... eigen teelt die nooit verveelt!

Goede producten, goede service

Gewoon niks op aan te merken: er wordt geleverd wat wordt beloofd, snel en netjes. Bij vragen die ik een keer had werd er snel, vriendelijk en duidelijk gereageerd.

Eigenlijk zou de naam TopShop moeten zijn.

Na een zoektocht op het internet en niet kunnen vinden wat ik wilde, kwam ik na een helder moment bij Dutch Headshop terecht. Stom van me, ik had mijn eerdere bestelling ook hier gedaan. Ik heb niet alleen mijn gezochte artikelen gevonden maar ook tegen een hele goeie prijs. Ik heb dit zondag middag besteld en je gelooft het niet, op maandag werd alles geleverd op mijn adres. Dat is echte service van de hoogste plank! Ik weet wel waar ik voortaan als eerste ga kijken als ik iets nodig heb voor mijn dames. Top allemaal daar, ga door met deze onwijs goeie service. bedankt, Micha

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB