Geweldige zaadjes, heel snel in huis.

Very Happy

I ordered a Rosewoodpipe, and pink cones. Sending was very fast and the staff helped me conviently, when i overpayed. All i n all: Dutch Headshop is a good choice. Greetings from Norway

Ablauf Einwandfrei

wie bestellt geliefert und das alles prompt Wenn die Bezahlungsoptionen noch vergrößert werden ist dies ein perfekter Europäischer shop.

Kapotte verpakking

De bestelde kruiden en supplementen op tijd binnen, kartonnen verpakkingsdoos in orde. Zakje van supplementen zat van boven tot onder een snee en dus open, ik durf daarom de supplementen niet in te nemen want ik heb geen idee wat ermee is gedaan.

Sehr gut!

Packet nach Österreich sehr schnell angekommen und in perfekten Zustand geliefert!

Super service!!

Ik koop al jaren wiet zaadjes en benodigdheden, paddo kweek setjes etc bij de Dutch Headshop. Levering is rap en klantenservice is top. Ik verwijs bekenden ook naar de Dutch Headshop, ze hebben namelijk voor ieder wat wils!!

snel en correct levereing

zeer goed

snelle verzending, goed verpakt, gewoon prima.

Prima zaak.

zonder problemen snel geleverd

besteld, volgende werkdag zonder problemen geleverd

Gute Kommunikation und schnelle Lieferung

Der Shop ist übersichtlich, die Produkte sind von hoher Qualität. Bei Problemen bekommt man telefonisch sehr gut geholfen. Die Versandzeiten sind (auch in Coronazeiten) trotz Ausland sehr schnell.

Gewoon top!!

Goede service, snelle leveringen, goede kwaliteit spullen en zelfs in de avond bereikbaar voor vragen

Snel en goed

Product werd snel afgeleverd en was niet duur. Website is mooi overzichtelijk.

Schnell geliefert und top Qualität

Goed en snel

Prima gaat niet beter heel. Tevreden over alles

geweldig

snel en goed verpakt naar mij toe verzonden.

Goeie service.

Snelle levering en. Alles klopte

Hele snelle levering Discreet

excellent product selection and shipping

excellent product selection and shipping

Goede producten snelle levering en goed te bereiken klantenservice

Zeer prettig

Schnell, Diskret, Qualität

Top Qualität, alles wie beschrieben. Ist in weniger als einer Woche in unscheinbarer verpackung angekommen!

Correcte en snelle bezorging, competatieve prijzen

Groot assortiment en qua prijzen erg competatief (wat mijn bestelling betreft). Correcte bezorging. Bestel hier zeker opnieuw als ik iets nodig heb.

Vriendelijke medewerkers goede webshop uitgebreid assortiment

Uitgebreid assortiment aan kruiden, truffels en meer

Perfect en snel

Ga in het vervolg gewoon bij jullie bestellen je hoeft de deur niet meer uit voor vloei en tip enzo... heel gemakkelijk

Sehr zufrieden

Ich bin mit der Qualität vom Artikel CBD-Öl ( Jacob Hooy ) 2,755 ünd der Lieferung zufrieden. Mit freundlichen Grüßen, Hans-Werner Sinemus.

Snelle afhandeling

Kwaliteit snelle afhandeling en levering !

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB