Schnelle Lieferung

Das Paket kam sicher und gut an. Bei dem Starterkitt hatte ich mich dann aber direkt verletzt, da die Schere nicht mehr in ihrer Hülle war und ich ohne es zu sehen direkt auf die sehr scharfe Spitze gefasst hatte. Bitte verpackt die Schere noch etwas sicherer, dann 5sterne

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Meermaals dingen besteld, vrienden van mij ook, alleen maar positief ! Niet duur, snelle levering en goede kwaliteit. Een regelrechte aanrader !

Top Unternehmen.

Gute Ware, schnelle Lieferung und Abwicklung.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede snelle verzending zeker betrouwbaar hartelijk bedankt voor de snelle zending

Undicht

Leider sind die Behälter nicht wie angenommen Luftdicht. Schnelle und gute Abwicklung.

Kundenservice lösungsorientiert

Schneller Versand, große Auswahl und ein lösungsorientierter Kundenservice .

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Geen effect

Ik heb hele pot opgegeten met lege maag je gaat er niet van hallucineren

Altijd goede service!

Altijd goede service

Nu begonnen met de microdosering. Tot nu toe voelt het prima.

Miserabel. / Nu 24 januari betere beoordeling.

Hopelijk ben ik niet de enige, maar ik werd na enige tijd moe, (~2uur ? en niet omdat we zo heftig bezig waren) niets van een fijn gevoel!, Maar ik geef niet op, misschien kunt u me een ander middel adviseren. Groetjes Henny Goedemorgen, 24 januari, Voor mij werken deze capsules beter dan de vorige. Bedankt en groetjes, Henny

Gewoon goed!

Vlotte levering en producten zijn goed.

Altijd goede producten en snel geleverd

Goede groei attributen en goede zaadjes

Al jaren klant, uitstekende service en spullen

Ik ben al jaren klant en bestel altijd cones. Dit keer de 'groene' variant en zeer tevreden. Meteen 1000 stuks dus we kunnen weer even vooruit. Complimenten aan het hele team, voor mij een dikke 10!

Heel snelle en klantvriendelijke service

Mijn product was heel gemakkelijk te bestellen en snel geleverd. Ik heb precies gekregen waar ik voor gevraagd heb dus ik kan niets slecht vertellen. Dankjewel voor de goede service!

Anfänger Cannabis Anbau

Ich bin sehr zufrieden, die Produkte sind sehr gut, die Auswahl sehr facettenreich. Fragen zum Thema Abau werden auch beantwortet auf der Webseite.

Vlotverlopen

Alles is snel en gemakkelijk verlopen ik kon alles netjes en goed vinden op de webshop . Bedankt

altijd correct

uit ervaring bij jullie dat het altijd correct en eerlijk is van prijs meermaals aangekocht bij jullie en altijd voor een groot deel goedkoper dan in andere winkels ook de kwaliteit van jullie producten zoals de joint rollers zeer sterk en goedkoop ook jullie blaadjes om een joint te rollen schelen de helft van de prijs dat ze goedkoper zijn dan in andere zaken

Fijne en goede service.

Laatst voor het eerst een aantal dingen besteld bij Dutch Headshop. De levering ging heel snel en soepel, ook de service als je met vragen zit, kan je die heel makkelijk stellen. Hierbij werd ik ook snel en heel fijn geholpen. Er is veel keus en een duidelijke uitleg bij elk product, raad het zeker aan!

Nette uitgebreide webshop

Mooie site met goede informatie en uitgebreide collectie. Snelle en discrete levering.

Gute Preise, schnelle Lieferung.

Guter Headshop mit sehr gutem Preisgefüge und schneller diskreter Lieferung, so macht einkaufen Spaß!! Vielen Dank!!!

Snel , altijd correcte bestelling . Aanrader

Dikke prima!

Goede producten en een snelle levering.

Zeer positief

Bestel hier al jaren naar tevredenheid. Recent meegemaakt dat bestelling niet compleet was bezorgd. Dit is vervolgens perfect opgelost. Dezelfde dag is het ontbrekende artikel alsnog toegestuurd.

Fair price, fast shipping

Fair price, fast shipping

Gut und schnell

Alles super, schnell und gut gelaufen!

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB