Betrouwbaar

Beste winkel voor de aankoop van een vaporizer en dergelijke accessoires. Levering is altijd correct en op tijd. Bij vragen staan zij steeds klaar.

Zeer snelle levering en top kwaliteit

Very smooth

Very easy, very fast, very smooth - great experience!

Top!!!!!!

zeer goed en vlotte bediening.

Goed, snelen discreet

Eerste bestelling hier op aanraden van een ander en ik zal het ook zeker aanraden bij anderen. Netjes, duidelijk, overzichtelijk en alles voor een prima prijs. Wat willen we als Nederlanders nog meer……..

Mooie reis met de white widow plant.

De fruitvlieg wonend in de plant , was knetter stoned.

Bevredigend

Service en bezorging waren zeer bevredigend en de gratis aansteker, vloei en fooien waren zeer welkom. Het ontwerp van de rol (artikel 0268 ) met zijn afgeronde basis brengt echter een inherente en ongewenste instabiliteit met zich mee. Hoewel ik het futuristische ontwerp niet kwalijk kan nemen, ben ik er zeker van dat het eenvoudiger en waarschijnlijk goedkoper zou kunnen zijn om hetzelfde resultaat te bereiken.

Goed product 1 zaadje wilde niet kiemen

Netjes geleverd goede beschrijving alleen 1 zaadje wilde niet kiemen.

Beste kwaliteit en heel goeie aandacht

Beste kwaliteit en heel goed aandacht. Ik ben al lang met ze en trots en vrolijk, wat heb ik ze gevonden.

gewoon top spul

Ik heb een aantal zaden besteld en deze zelf gekiemt (Gorilla Cookiez). Deze beginnen nu aan de tweede week van de bloeifase en er vormen zich mooie, gezonde toppen. Helemaal als je wat doet aan Low Stress Training. Ik heb ook nog verschillende BAC voedingsupplementen gekocht en ook hier zeer tevreden over het resultaat. De trichomen microscoop en de knipschaar moet ik nog gaan gebruiken maar volgens mij zit het hier ook wel snor mee. Ik kreeg netjes en op tijd bevestigingen van mijn bestellingen met track & trace codes. Ik doe graag zaken met Dutch Headshop.

Rappe verzending altij op tijd

top

snel geleverd

By far de beste truffel

15gr weggewerkt (op een volle maag) en het was 1 van mijn beste ervaringen tot nu toe! Mooie visuals. Het 2e doosje ga ik gebruiken voor micro-dosering.

Zeer goed bedrijf

Overzichtelijke site Meer dan genoeg info Weet je t niet kun je het altijd aan ze vragen Wat wil een mens nog meer

Goede ondersteunig en prima klantenservice

Altijd snel en anoniem geleverd. Top!

Altijd snel en anoniem geleverd. Top!

Netjes

Gemakelijk, soepel

Bonne qualité

Top qualité

Alles super geklappt

Anleitung befolgt und es hat super beim ersten mal funktioniert! Reichliche erste Ernte.

Absolut Perfekt !!

Ich bin sehr kritisch da ich selbst im Kundendienst tätig bin und mit dem Shop bin ich Hoch Zufrieden !! Schon seit vielen Jahren !!

Zeer goede site

Betrouwbare site met voldoende informatie bij de producten. Ze leveren ook heel snel ! Ik raad deze site aan.

supergoed

Altijd snelle en correcte levering, zelfs een bestelling vanuit Frankrijk was na drie dagen hier en dat is sneller dan mijn aangetekende zendingen! Zaadjes die niet uitkomen worden vervangen. Top, ik ben tevreden. F.V.H.

Good for starters

This is my first weed vaporizer. It changes the taste a bit (makes it more roasted) and slightly reduces the effect. But it's very small and discreet, so I'd still recommend it.

Snellen en correcte Levering

Goed matriaal