Goede producten, paddo’s wel duur

Goede website en levering. Niet goedkoop.

Correcte snelle leveringen van kwalitatief meer dan prima kwaliteit

Top Service

Zeer goede service

Zeer goede service

Super Service

Hatte eine falsche Lieferung bekommen. Innerhalb von 10 Minuten hatte ich Rückmeldung und das Problem wurde sofort und unkompliziert gelöst. So soll Kundenservice sein!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Redelijk tevreden

Producten zijn opzich naar verwachting, alleen het bijgeleverde bolhoedgaasje past niet goed (is net iets te klein) waardoor het er telkens uit valt.

Snelle site, goede communicatie, snelle levering

goede service

Ik kreeg advies en snelle reactie. Blij mee!

Goede producten & helpdesk

In de keuze van een vape goed geholpen, vriendelijk, meedenken. Snelle verzending van de producten. Duidelijke informatief op de website. Kortom: top!

Goede producten snelle levering

Ik heb de Pax 3 besteld deze kwam heel vlot aan bij mij thuis en na het openmaken van mijn pakket heb ik alleen maar genoten top vaporizer en geweldige shop

Top spullen ! Top levering !

Ik heb hier een pollenpers en een zeefbox aangeschaft. De geleverde producten zien er netjes uit en werken prima ! De levering was top! vorige dag besteld en binnen 1 dag in huis. Ik ga hier zeker vaker bestellen. Groet, Martijn een tevreden klant.

Prompt service

Prompt service

snel en goed

very fast delivery .goed products.much fun for the weekend,what wish you more?

Balen

Planten zijn niet uitgekomen, ook niet met de juiste hoeveelheid water en of voeding.

Bien

Reçu rapidement pas encore mis en terre mais bien emballé

Deskundig duidelijk compleet!!!

Alles van zaadje tot oogst. Bijzonder fijne winkel om rond te neuzen.

Einfach nur gut!

Die Produkte sind gut und die Lieferung funktioniert auch super. Was will man mehr? Das CBD-Öl kann ich wärmstens empfehlen!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Zeer vlotte en correcte levering

Op de website vond ik snel wat ik zocht. Het bestellen verliep heel vlot en ik had al mijn spullen snel in huis. Naar mijn ervaring is dit een zeer goede en betrouwbare webshop.

Dag later alles binnen

Snel binnen

Vaker besteld en verloopt prima en producten ook van zeer goede kwaliteit

Betrouwbare online shop en snelle levering!

Betrouwbare online shop en snelle levering! Goede producten. Een aanrader!

Prima product

Ik beveel deze winkel aan

Levering altijd snel en discreet, goede kwaliteit producten van bekende fabrikanten, alles goed beschreven.

Supergoed, veel keuze en informatie, heel snel en discreet.

Veel keuze en informatie, heel snel, discreet en verzorgd,,,, kortom, supergoed!!!

Altijd een Snel Levering

Ruime Keuze, vandaag besteld is meestal morgen in huis. Goede prijzen ik raad DHS zeker aan!!!

Alles netjes op tijd binnen, goede uitleg. Goed verpakt. Zaden komen uit!

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB