Goede producten

Zorgvuldige verpakking, de zaadjes zijn een voor een verpakt en er zit voor elk zaadje een kweekdoosje bij. Het ontkiemen is erg gemakkelijk zo.

Helemaal super

Mooi product, duidelijke uitleg, en heel fijn begeleiding traject na de koop, met zorg fantastisch verpakt

Is een prima bedrijf/winkel.

Nadat ik zaadje had besteld met ontkieming garantie en die zaadjes niet ontkiemde...deden zij niet moeilijk en werd de zaadje vergoed en de volgende dag had ik nieuwe zaadje thuis. Goede service....heb zelfs goede adviezen erbij gekregen.

uitstekend

snel bezorgd, product zoals beschreven

In orde

Alles correct verlopen

Bestelling snel en goed geleverd

top

geweldige service

Slechte zaadjes amnesia haze

In totaal 10 A. H. zaadjes gekocht waar er maar 3 van uit gekomen ZIJN, de vorige jaren had Ik daar geen problemen mee

Ruim aanbod, goede info, snelle levering

Het surfen op de site is erg gebruikersvriendelijk. Een ruime sortering met uiteenlopende soorten. Goede uitgebreide informatie over de producten. Goede prijs/kwaliteit verhoudingen. Snelle discrete levering. Gemakkelijke betaal opties!

Beste aankoop ever

De vape is alles wat ik nodig heb voor me herbs werkt super!!

Vlug correct en discreet

Vlug correct en discreet

Vorbildlich.

Siehe Zeile davor

Always fast service

I am always satisfied Buying products here!!! Nice experience great choices !! Definitely recommend it !!!

Snel, betrouwbaar en met ondersteunende informatie.

Headshop verkoopt niet alleen zaden maar verkoopt een compleet pakket. Zij doen er alles aan om er voor te zorgen dat jouw zaden optimaal groeien en bloeien door informatie en ondersteunende producten.

Top snel levering

Snelle levering en duidelijk

Goede prijs/kwaliteit

Snelle levering ook

Super service, goedkoop en erg snel

Bestelling net voor de feestdagen gedaan en toch volgende dag in huis! Mooi product en erg tevreden.

Snel bezorgd

Top kwaliteit en snelle levering

De producten die ik besteld hadt waren van goeie kwaliteit maandag besteld en dinsdag middag inhuis

Hat alles easy und gut geklappt !

Hat alles easy und gut geklappt !

Aller bester Headshop

Mit der Abwicklung bin ich sehr zufrieden...die Lieferung hat schnell und problemlos geklappt und ich werde hier wieder bestellen! Lg aus Kärnten

These cookies are fake

These cookies are no Space Cakes and therefore way too expensive. But everything is arranged to make customers believe they are (strong / extremely strong).

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Goed geholpen door de klantendienst

Goed dienstverlening klantendienst

is minder als verwacht.

heb diverse zaden besteld en ontkiem ze tussen de bijgeleverde watten op constante temperatuur van 28 graden doormiddel van aqarium verwarmer drijvend in afgedekte kom ,en nog ontkiemt er maar een enkel zaadje.naar mijn mening zijn er ook erg kleine zaadjes bij ik denk dat deze nog niet geheel rijp zijn. na bovenstaand review te hebben geplaatst meteen antwoord gekregen en nieuw zaad aangeboden gekregen dit is dus super goed opgelost en natuurlijk begrijp ook ik dat het een natuur product is en dat dit kan gebeuren maar ze lossen het keurig op.

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB