Je krijgt wat je verwacht

Fijne duidelijke webshop

Duidelijke webshop , alles aanwezig & de producten worden altijd snel geleverd !

Did not get it

Didnt get the parcel

snel en goed bezorgd

zeer tevreden met de aanschaf Wolkenkraft Äris Vaporizer

De Seedbox Ontkiem Set (Plagron) is geen aanrader maar DHS biedt wel oplossing

Dutch Headshop is oké (lossen problemen altijd op; ik koop er al jaren) maar niet alle producten zijn goed: de Seedbox Ontkiem Set (Plagron) is geen aanrader Van de tien zaadjes (eerst vijf en na teleurstelling nog vijf), zijn er twee zaadjes uitgekomen. De vertrouwde manier van watten etc. werkt een stuk beter.

Snelle verzending, product zoals beloofd!

Erg tevreden met de bestelling en DHS!

Goede producten en snel geleverd

Overzichtelijke website met veel aanbod, vaak nog een aardigheidje bij de bestelling.

Snelle en discrete levering

prima ervaring

Ik heb 2 maal betaald voor produkten die ik bestelde kreeg netjes die teveel betaalde bedrag terug dat vond ik fijn,mijn ervaring is ok.

Zeer goede service

Toen er 2 zaden niet uitkwamen hebben ze mij er 2 gratis opgestuurd! Zeer tevreden hier!

Bin wie immer vollauf zufrieden.

Ich kaufe hier schon seit Jahren immer wieder gerne ein.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering van goede producten

Mijn bestelling komt altijd super snel aan en de producten zijn van goede kwaliteit.

Prettig goed benaderbaar bedrijf

Snel gewenst product toegezonden en op mijn vragen op een prettige manier gereageerd

Bestelling zeer vlot binnen gekregen keurig netjes verpakt, top shop!!

Top Shop!!

Geen klachten

Goed geen klachten

De cfx vapaorizer is perfect.keuze van 40 graden ketherische olien tot 220 graden (weed) In een paar seconden klaar voor gebruik. De meeste vaporizers beginnen bij 190 graden (stoned) maar bij 160 graden wordt je juist high.

Alles zoals beloofd

Alles zoals beloofd en snelle levering

Verrasend goed

5 Gorilla zaadjes gekocht, een mooi avontuur om te kijken of het zelf lukt om wiet te telen voor eigen gebruik tegen de pijn. Gebruik nu Oxycodon, zwaar opiaat op voorschrift en legaal. Dus benieuwd wat een groente/fruit zaadje hiertgenover kan stellen, we moeten vergroenen zegt on kabinet. Zaadjes snel geleverd, kwamen conform instructie op. Zijn nu nog lieven kleine plantjes, ben benieuwd hoe het verder gaat. Voor Dutch Hedshop: een dikke tien voor prijs en kwaliteit en instructie.

Van 3 zaadjes lukt het maar twee op te komen, derde zaadje nagestuurd, keurig

Eentje werd niet groen

Gewoon top

Alles wat ik heb besteld was zo binnen en super netjes en in een stevige doos bezorgd.

Mooieproducten, snelle levering, goede service, aanrader!!

Winkel om telkens weer bij terug te komen.

Super correct

snel ,makkelijk goedkoop

Bestellen is doodsimpel, je hebt het de volgende dag meestal al in huis, en je krijgt vaak ook een kadootje. Iets extra.s Ik vind het een hele fijne webshop. En ik blijf daarom ook een vaste klant. Ik kan geen min punten bedenken dus,,,, Voor mij zijn ze de ideale webshop. Groeten : Cootje

Great assortment, fast delivery and quick customer contact

Nice variety of products, orders are shipped the same day and arrive fast. When contacting their customer support I received a reply within 24hours.

Great Shopping, great deals..!

Alles wat je zoekt voor zowel de hoge als lage sferen. Wat ik zo goed vind is dat je bij elk product op de site er steeds vele accessoires zijn en je niet moet gaan zoeken. Ook de uitgebreide producten aan een eerlijke prijs, snelle levering en snel antwoord bij een vraag of probleem, met antwoord of oplossing. Hier is de klant nog steeds Koning!

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB