Persoonlijk, vriendelijk, adviserend en enthousiasmerend

Telefonisch uitleg gekregen over het zelf telen van wietplantjes op een vriendelijke manier. Belangstellend en meedenkend in het maken van een keus. Met liefde voor hun producten. Er wordt tijd genomen voor uitleg en advies.

Goed!

Ik heb onlangs een warmte mat voor een paddo growkit en deze werkt top. Enige nadeel is dat ik niet de temperatuur kan zien op de schakelaar als ik de temperatuur wil verstellen. Het is dus een beetje gokken, verder een goed product met een uitstekende levering!

Blijf terug komen

Top, altijd.

Goed product, snelle verzending!

Na 12 jaar trouwe dienst mijn futurola vervangen voor een nieuw exemplaar. Deze futurola loopt weer op rolletjes! Ik zou wel aanraden om vast reserve-onderdelen te bestellen (rubberen matje en pin), deze gaan nog wel eens stuk. Hele snele verzending, top!

Supersnel verzonden en 2 dagen later ontvangen! Ik en een vriend hebben beide 1/2 zakje huismerk Atlantis truffels, en 1/2 zakje normale atlantis truffels genomen, en een prima trip gehad.

Snel bezorgd en altijd goed!

Snelle bezorging en goede kwaliteit van de producten. Daarnaast hebben ze de leukste nieuwsbrief om te lezen met steeds weer interessante artikelen. Ga zo door!!

Duidelijke, zeer informatieve webshop, snelle levering

snelle en correcte levering

perfecte snelle en correcte levering zoals afgesproken

3 zaden waarvan maar 1 kiemde

Gorilla cookies auto 3 zaden besteld waarvan er 1 na 4 dagen kiemde de andere 2 helemaal niks

Ik heb plagron voeding voor mijn wietplantjes gekocht en ze groeien fantastisch. De Plagron grow, bloom en green sensation zijn echte aanraders!

Uitmuntend!

Elk zaadje wat ik van Dutch Headshop heb gekocht is uitgekomen! En ik koop hier al drie jaar zaadjes. Echt een aanrader!

Alles op tijd schoon verpakt aangekregen en er volgde later nog wat uitleg enz… Goede en snelle service

Fantastic

Great quality, great price, quick delivery! I'm happy, I'll be back!!

Presteert boven verwachting!

Dit is mijn 2e vaporizer . Ik had niet verwacht dat het zoveel verschil kon maken. Echt een topper! De vaporizer voelt stevig aan en werk heel makkelijk. Hij is makkelijk schoon te houden. En de werking is perfect! Tip: de eerste keer 4 keer een volledige cyclus later draaien zodat hij goed schoon is voor gebruik.

Le top

C'est bien ma 10eme commande jamais eu de soucis...en plus livraison rapide. Je recommande

Niet alle zaadjes kome uit

Alles gedaan gelijk het moet ma een paar komen niet uit

Prima.

Snelle service en goede informatie hoe te werk te gaan.

Levering dat ik heb besteld, volgende dag al binnen, dat is echt top en service wat jullie geven dmv de mailtjes is ook top!

Prima service snel verstuurd

Aardige behulpzame winkel. Snel verstuurd en goede info.

Immer wieder gerne

Alles ok

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

perfect

de levering kwam sneller aan dan gedacht en in een perfecte staat. de producten waren ook naar verwachting.

Schnelle und diskrete Lieferung. gute Preise.

Faire Preise.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Tevreden klant

- heel gemakkelijke en duidelijke webshop - snel besteld en betaald - snel en correct geleverd Niets op aan te merken!

Gewoon goed

Tot nu toe geen probleem gehad met dutch headshop. Laatst de carenetpr gekocht. En heb nu geweldige olie. Ben geloof ik ook al 9 jaar klant. In Groningen hebben we ook dit soort shops. Maar eenmaal iets gehaald besteld bij de headshop. Dan kom je er achter dat de dutch headshop een groter assortiment heeft. Breuk geen probleem kreeg dmv een foto een nieuwe bubbellaar opgestuurd.

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB