Goede service als ik iets fout heb gedaan met me bestelling word ik goed geholpen. Super vriendelijk

Super Anleitung

Lieferung hat ziemlich lange gedauert. Ansonsten top!

Snelle en goeie service

Ik moet nooit lang wachten en het word correct geleverd

Superleuke kweekset

Complete set voor 1 plant gekocht. 1e zaadje ontkiemd en geplant. Superspannend. Zelf nog wel een paar voedingssupplementen erbij gekocht. En jammer dat de pot zo groot is 't.o.v. de 5 liter aarde. Maar... nu goed verzogen en afwachten!!

Zoals altijd snelle levering.

Betrouwbaar en snel! Aanrader.

Perfecte website, meer dan duidelijk

Ik ben zeer tevreden over Dutchbat Headshop, snelle levering!

Altijd dichtbij, alle tips, ins en outs, do's en dont's - wat wil je meer ?

zie ervaring in een zin !

Zoals gewoonlijk goed

Ja gewoon een dikke prima.

ja, voor mij een dikke prima, er ging iets niet goed. gebeld met Bianca en opgelost. :)

Geweldige goede shop en zeker een aanbeveling waard voor al uw producten. Goede service, snelle en discrete levering. Hier bestel ik zeker meer en raad u aan dat ook te doen.

Snelle levering en goed verpakt.

Pakket wordt snel en netjes geleverd. Helaas bij mij een aantal niet uitgekomen. Dus ik raad aan om de ontkiem garantie erbij te nemen.

zeer snel geleverd

pakketje zeer snel geleverd met goed uitleg

Uitstekende !!!

Producten van hoge kwaliteit verkocht met uitstekende service.

Prima afhandeling, snel en discreet geleverd

Goede service en producten !

Ik heb goede ervaring met dit bedrijf en is voor mij n vertrouwd adres wat betrefd de service en de producten. Ik beveel t echt aan als mij gevraagd wordt waar te bestellen!

Zeer snel geleverd

Mooi product .heel compleet .snelle levering

Snel en in goede kwaliteit

In de namiddag besteld en de volgende dag al thuis bezorgt . Voor een betere prijs dan ik elders vond .

de aangekochte zaadjes ontkiemen niet

Van de 10 zaadjes die ik kocht is er slechts eentje ontkiemd. Ik heb nochtans de instructies opgevolgd. De Watjes bevochtigd met bronwater, in het donker gezet bij een temperatuur van 21 graden. Jammer genoeg heb ik er slechts een plantje aan over gehouden.

In de nacht van zaterdag op zondag besteld maandag al in huis zeer tevreden

Altijd snel en netjes bezorgd

Ik ben zeer tevreden met de service en kwaliteit van jullie!!!

Uiteindelijk positief

Ik had zaden besteld, het was een aanbieding. Het ontkiemen ging niet bij alle zaden goed, maar heb tot twee keer toe andere zaden gekregen. Ik heb nu vier mooie planten. Ik had het daarvoor altijd met eigen zaden gedaan. Dit is voor mij een nieuwe ervaring. Het is fijn dat je steeds op een prettige manier telefonisch te woord wordt gestaan. Iedereen doet dit om andere redenen bijvoorbeeld medische. Dit is voor mij nieuw.

Zoals altijd goede service en uitgebreid assortiment.

Al lang zeer tevreden klant! Leuk assortiment,en vaak zelfs een leuk presentje bij de bestelling.

Altijd goed

Prima webshop, duidelijk en volgens afspraak

Zo als geadverteerd

Artikel besteld en de volgende dag geleverd

Fijne website, super klantenservice!

Op aanraden van mijn zus hier onze zaadjes besteld. Toen er iets mis bleek te gaan, zijn we direct heel goed geholpen. Goed persoonlijk afgehandeld, zo kan het dus ook! 5 sterren is niet genoeg!

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB