Wat een berg!

Alles bij elkaar meer dan 60 gram gedroogde paddo's uit het kitje gekregen. Gewoon blijven flushen en er blijven toch verbazend vaak nog een paar paddo's uit groeien. Ook al een keer geprobeerd en de paddo's doen wat je ervan verwacht - een goede trip bezorgen.

Gewoon goed

Goed en snel bezorgd

prima geleverd, snel en gedegen

In het woud van wietshops deze gevonden, goed assortiment, advies en levering. Nu maar liefdevol opkweken.

Geweldige service

Bestelling ging prima.

Super, kan nie anders zeggen

Mijn eerste bestelling kwam via post nl. Post nl zoals altijd niet op komen dagen. Ff gemaild met jullie en hoppa gelijk nieuwe levering. Gewoon goed

Meer als boven verwachting!!!

Na eerdere ervaringen met autoflowers, is het nooit gebeurd dat alle zaden ontkiemd en en uitgroeide tot een mooie wietplant. Vandaar dat ik de maand erna weer een bestelling bij deze geweldige shop deed. Zodra het zover is, zal ik zeker wat fotos5postwn vd oogst; nat en droog. Keep up the good work

Tevreden

Ik had in de eerste instantie wat moeiten met het ontkiemen van de zaadjes maar met de juiate hulp van Dutxh Headshop is dat prima gelukt. Happy camper!

Goede en snelle service

De site is overzichtelijk en een bestelling is zo geplaatst. Vooral de levering; in een stevige, anonieme enveloppe vind ik perfect. Daarnaast vind je de samen goed verpakt, incl, 1e kweekbakje en een gebruiksaanwijzing in beeldvorm....Geweldig

Helemaal goed:)

Duidelijke website en mooie prijzen. Goede informatie bij de producten ook nog. In 1 woord TOP

Super !!!

Top Ware, schnelle Lieferung

Beste, snelle service

Mooie overzichtelijke site. Elke bestelling direct verzonden, meestal volgende dag in huis. Ook de prijzen zijn correct !1

Overzichtelijke site, snelle levering.

Veel informatie kunnen opdoen op de website over de producten.

Magnifique, tout parfait

Très rapide très discret

Well Sealed, quick and premium quality

The title is self evident.

Excelente

Buenos productos y bien librados, repetiré Muchas gracias

snelle levering, goede prijs

verkeerd product gekregen, direct nazending besteld product na tel contact. Snelle en correcte oplossing

Bestelling had ik volgende dag al in de bus, top service

snelle levering eerste maal arriveerde 1 item beschadigd, mail gestuurd item werd direct vervangen en gratis naar mij verstuurd. geen verzendkosten.

Top geregeld door profecioneel personeel met goede feedback bij vragen

Meerdere keren al wat besteld en meestal de dag erop al in huis …. Goede producten , met een goede feedback bij vragen . Wordt altijd netjes te woord gestaan ook al ben ik een beginnend hobby er …

Supervriendelijk en uitstekende service!

Goed geholpen!

Snel binnen,goede uitleg,uitstekende service

Na bestelling gedaan te hebben waren de zaadjes snel binnen.1 kwam er niet uit maar dat is keurig opgelost.

Super snele levering l en goede ondersteuning.

DHS levert het bestelde supersnel af zoas beloofd Tevens goede ondersteuning bij vragen over het gekochte product. Houden je ook op de hoogte ddmv informatie!

Ruime keuze, kwalitatief zeer goed, voor een betaalbare prijs!€

Paddo, plantjes, zaadjes, papiertjes, molentje........... PFFfff..... Ik kom denk ik weer terug@!

Een vlotte levering zonder problemen en heel blij met mijn aankoop

Een vlotte levering en een groot aanbod van wat je kan kopen

Goede uitleg op de site, makkelijk te bestellen en snel geleverd!

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB