Producten zijn zoals beloofd

Goede prijs korte levering

Snel en correct.

Prima materialen en snelle en goede levering, duidelijke website.

Zeer goed!

Zaadjes zijn goed ontkiemt. De beschrijving os duidelijk een spreekt voor zich. Plantjes worden mooi!

Good !

Good !!!

Goed en snel afgeleverd.

Soms is het nodig om de houdbaarheidsdatum goed te volgen.

Goed en snel

Toppers

Goede shop!

Snelle levering, bij problemen direct een goede oplossing en perfecte klantenservice. Dikke aanrader!

Toller und zuverlässiger Shop

Ich habe schon oft bestellt und habe immer Zuverlässig meine Pakete bekommen. Die Qualität war immer gut

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede uitleg voor beste onkieming

Altijd snelle levering goed verpakt, en met vragen staan ze altijd voor je klaar. Tot nu toe alle zaadjes die ik besteld heb zijn uitgekomen.

Helder,compleet en zeer informatief

Ik kreeg heldere en vriendelijke antwoorden op mijn vragen.

Goed en snel

Plus 30 de consommation et 5 années de production

Très satisfait de mes commandes, équipe très à l'écoute ! je recommande à tous.

Wonderbaarlijk !

Zeer professionele en snelle service, wil toch iedereen !?

Goede service snelle levering

Ik heb 2 soorten zaadjes gekocht zijn nu 2 van uitgekomen zijn nu een weekje oud een baby purplehaze en baby bleu berry ze groeien goed en gezond.

Fast shipping, shroom boxes are not convincing

Switched from an other seller to dutch headshop. Boxes here are cheaper and the webshop is better. But it seems: the boxes are not. When they arrived (2 times golden teacher, 1 time mexicans) I had an uneasy feeling. Mycelium seemed to be in an "advanced" stadium. I kept them all in the same enviroment and I did this not for the first time. One of them started 5 days after planting in. The other two did almost nothing since then... 14 days after starting I got one "normal" crop, the other two boxes seem to be dead. Nothing changes. The active one started to show some heads again. Perhaps I get some more shrooms, but never the amount I was hopeing. To bad. I wanted to find a new seller. Think I have to keep searching.

• Would you recommend us? No

Snel geleverd goed product

Kk goeie ****

Top! Schnelle Lieferung! Immer wieder Gerne!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede en snelle service

Regelmatig bij dhs besteld en gaat eigenlijk bijna altijd goed. 1 keer was miste ik een artikel wat ik besteld had. Na telefonisch contact gehad te hebben, kreeg ik de volgende dag het product alsnog thuis bezorgd. Snel en zonder rompslomp

Bestellen en de volgende dag binnen en dat is een snelle service. Vriendelijk behandeld.

Goed en snel geholpen.

Goed en snel geholpen met veel informatie voor beginnende wietkwekers.

Goede uitleg op de website. Vlotte levering.

Goede omschrijving van de producten, alleen jammer dat niet alles kan geleverd worden in buurlanden. Wat wel geleverd kon worden, kwam snel.

Eens besteld, de dag daarop reeds geleverd

Prima winkel, prima zaadjes

Snelle levering. Goede zaden.

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB