uitstekend, snel en discreet.

Mijn hele leven al geen groene vingers. Met deze beschrijving en zelfs de duidelijke plaatjes kan het niet meer mis gaan. Dit word mijn eerste babyplant ooit.

Snel en correct

Vandaag besteld morge in huis

Eigenlijk altijd goed

Goeie producten waar voor je geld en bij problemen worden die meteen opgelost

service et expédition au top !

Je vous félicite pour la qualité du conditionnement , la notice explicative ,et le petit cadeau utile tous les jours...

Altijd vlot geleverd en fair geprijsd. Website werkt fijn. Vriendelijke service aan de telefoon.

Nice website, quick delivery

Ordered the ‘ready to grow kit’ fast delivery and easy ordering

alles perfekt.....

No comment.....

Goede service en redelijke prijzen

Erg goede service en goede uitleg bij elk product. Van een uitleg van hoe je het moet consumeren naar gevaarlijke situaties, Dutch Headshop legt het allemaal perfect uit.

Prima shop!

Waarom elders zoeken terwijl hier alles voor handen is :) Zowel voor de beginner als voor de gevorderde kweker onder ons .

Uitstekende shop!

Altijd tevreden als ik bestel. Heel goede service! En de levering is super snel!

lieferung komplett und schnell

gerne wieder

Snelle levering.

Duidelijk site en snelle levering

Goed!

Ik heb microdosis mexicana truffels besteld. Levering: On point! Kwaliteit: Solide! Klantenservice: attent,luisterend oor, relax, aardig. Ohja als meer atleten pro of niet zich af vragen, of dit gebruikt kan worden tijdens een wedstrijd of gewoon gym sessie. Ja dat kan!

Geweldig!

Heerlijke shop helemaal helder en duidelijk en top producten voor mooie prijzen. Super levering en klantenservice. Kan er niks anders van maken. topzaak!

Très bien, sans inquiétude

Commande bien reçu dans les meilleurs délais.

Slechte zaden

Ik heb 8 zaden besteld er komen er 6 niet van uit heel jammer dit maar ben blij dat ik er eerst maar 8 heb gepakt in plaats van 50 zoals normaal ik zal er vast geen vergoeding of andere zaden voor terug krijg mvg anton schut

gewoon goed bedrijf

altijd een perfecte levering en super snel in huis mensen kunnen hier met een gerust hart bestellen.

Goede service en goede producten

Goede service en uitleg bij de producten op de site. Alleen bij levering was één van de producten aan de bovenkant en daar komt geen prettige lucht vanaf. Verder zijn de producten goed.

Gewoon goed

Gewoon goed

Top als me flue savonds op is heb je altijd volgende dag binnen.

Bestel al jaren Futurola Brown Kingsize flue en normale futurola tip, zijn de goedkoopste vergeleken andere. En prijs blijft hetzelde stijgt niet steeds. Top!

Pünktlich und informativ

Funktioniert Super

Perfecte levering, goede kwaliteit

Super snelle levering, de future rolling is echt een aanrader wanneer je chronische pijn hebt in je handen!

Goede service, slechte zaden

Zeer goede service, ik had een fout zadenpakket aangekregen, die mocht ik houden én ze hebben me ook nog eens de juiste zaden opgestuurd. Zeer slechte zaden: Helaas is de kwaliteit zo ondermaats, dit heb ik nog nooit meegemaakt. Een aantal misvormde of te kleine zaden, waaraan op voorhand al te zien was dat deze niet gingen uitkomen. Frisian duck: 5 gekocht, 3 niet ontkiemt 10 autoflowers van het huismerk: 5 niet ontkiemt!! Deze lagen te kiemen met vele andere zaden die niet van hun kwamen, waarvan 99% wel uitkwamen. Dus aan de ontkiemingsmethode lag het zeker niet. Schandalig dat de kwaliteit zo laag was. Eerste en laatste keer dat ik hier zaden bestel.

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB