Goede service!

Snelle levering en goede service.

Goede service, en tot nu toe alles Vokgens wens

Gewoon prima.

Ojah had ik wat besteld..... Weinig woorden, De bestelling is prima geleverd volgens plan.

Prima verzendservice en veel informatie op de site

Zie boven

altijd een vlotte, snelle en correcte levering

Leuke webshop met duidelijke uitleg over de producten

Je bestelling altijd keurig verpakt en snelle levering

Kwaliteit producten

Hele goede ervaringen met Duch Headshop

Ik heb zeer goede ervaringen met Duch Headshop.

Zuverlässiger Service mit guter Qualität

Mehr kann ich nicht dazu sagen wie in dem einen Satz. Bis jetzt hatte ich nur einmal ein Problem, was aber auch unkompliziert behoben wurde. Was mich betrifft, so kann ich nur positives berichten

Goed overzichtelijk,

Wat je besteld wordt meestal al binnen een werkdag verzonden, en mooi discreet verpakt. Ook tevens goede uitleg van de producten. Het is dus een aanrader

Super top geregeld allemaal en supersnel bezorgt aanrader

Heb meerdere keren besteld en kan niet anders zeggen mensen koop hier je spullen top site

Top kwaliteit!

Steeds tevreden over de kwaliteit van de zaden en tevens snelle en correcte levering.

Zeer prettige ervaring

Klantenmedewerkers altijd behulpzaam en meedenkend.

Top service!

Weer een keer besteld bij dhs. Altijd super snel geleverd! Iets ging hier niet goed met een besteld product, contact gehad en krijg nieuwe opgestuurd. Absolute top service!

Goede zaden, goede ondersteuning met producten die oogsten doen slagen.

Goede zaden, goede ondersteuning met producten die oogsten doen slagen.

Super goed in keer alles op gekomen

Bestellen gaat zo makkelijk duidelijk verhaal met uitleg bestellen is zo gedaan 1maal thuis gepland 5st en ja alles op gekomen binnen 3 dagen ze doen het goed Bedank voor de hulp

Schnelle Lieferung

Lieferung kam schnell an, Qualität der Kapseln ist leider nicht so wie gewünscht. Bin etwas enttäuscht.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Zeer goede en snelle service

Snelle goede levering

Wij hadden de zaadjes snel in huis. Was ook goed verpakt. Als we weer wat nodig zijn zullen we zeker weten hier weer bestellen.

Prompte Lieferung, Ware scheint in Ordnung zu sein

Zustand der Samen kann ich noch nicht beurteilen, da nur als Vorrat gekauft. Das ganze Handling sonst war perfekt. Ich würde wieder dort kaufen.

Sehr gut

Sehr zufrieden bin ich bis jetzt .Hatte noch ein Buch für den genauen Anbau.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Geweldig! Top huismerk zaden aanwezig.

Super silver haze (huismerk product) gekocht. Veel opbrengst en goed te roken.

Goed en snel.

Ik kan makkelijk vinden wat ik zoek op de site. De levering is heel snel en netjes.

Livraison rapide et serieuse

Graine gagner lors d'un concour et expédié la même semaine ! Service rapide et sérieux

dezelfde bestelling is wel veel duurder geworden

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB