Fast delivery and satisfactory product.

Good overall. No complaints

groene vingers

wie zaait zal oogsten

Envoi rapide, Bon taux de germination, variétés au top

Site a recommander ! Envoi rapide et safe .. SAV efficace et cordiale Moulte variétés avec un taux de germination plus que satisfaisant ! Déjà 3ans de suite que je commande chez Dutch headshop et jamais aucun soucis !

Goed voor een volgende keer

Uitstekende kwaliteit én service.

Goedendag. Zoals eerder geschreven, ik ben zeer tevreden over de Dutch Headshop. Uitstekende kwaliteit én een heel goede service. Groetjes, Adrie Visser.

Goede producten en snelle service

10 zaadjes gekocht. 8 uitgekomen.

Bijna 80 jaar en al gans mijn leven planten kweken waarvan 10 jaar wiet. Lijkt me niet normaal dat slechts 80 % slaagt. Zeker aan de prijs van de zaadjes

Perfect geleverd en snel

Vlotte klantenservice correcte afhandeling.

Goede ervaring

Werkt goed en word snel geleverd

Perfekte Lieferung

Ich habe die bestellten Samen excellent verpackt, inclusive Keimanleitung erhalten!

Duidelijke website en goede service!

Mooie website met veel keuze en veel informatie. Daarbij ook een goede service, zeker een aanrader.

Snelle bezorging en zorgvuldig

Product goed kort en bondig uitgelegd. Snelle bezorging en keurig verpakt

Dutch Headshop is fantastic !

Dutch Headshop komt zijn beloftes na, zowel wat kwaliteit van het product als de levering betreft.

Livraison rapide et discrète ! Rien à dire.

J'ai déjà commandé plusieurs fois et je n'ai jamais été déçu.

Snelle levering en goede kwaliteit

Tevreden klant

Een foutje bij de verzending

Maar snel en sympathiek opgelost

Ich finde alles im groben und ganzen gut!

Ich finde es nur schade das ich nicht mit Pay Pal bezahlen kann. Attila

Sehr guter Bestellprozess

Sehr gut und übersichtliche Seite, sehr schneller Versand, ich bestelle gern, bin gern Kunde

Versand super schnell

Bin total zufrieden und ich finde es super, dass man per WhatsApp schreiben kann, wenn man fragen hat. Lieferung ist top.

Snelle levering en goede kwaliteit

Ben héél tevreden levering gaat super snel en goede kwaliteit super .....

Sehr hilfsbereiter Service

Sehr zuvorkommend

Tot nu goed maar het resultaat is eind van de zomer

Top service maar jammer dat 1 van de 5 zaden niet wil kiemen, maar het resultaat zien wij eind van de zomer.

Uitermate tevreden

Overzichtelijke website met competitief geprijsde producten van hoge kwaliteit. Zeer tevreden.

Heb wietzaadjes gekocht

Had 3 Blue amnesias (ams genetics) Had 3 wedding cakes (huismerk) De Blue amnisias kwamen ontkiemden na 2 dagen. had ze geplant en er kwamen als vlug 3 kleine zaailingen uit de grond Helaas is het een ander verhaal voor de wedding cake ik had deze ontkiemden na 4 dagen was er maar 1tje ontkiemt. Ik had deze geplant en is nu een mooi plantje maar helaas raad ik de Wedding cake zeker niet aan

Prima, overzichtelijke website en snelle levering

Prima ervaring, miste wel specifiek een handleiding bij de growkit, deze zou ik nog ontvangen voorafgaand aan de levering maar dit is niet gebeurt. Heb deze elders uiteindelijk gevonden. Voor de rest alles prima!

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB