Einfach Super, es hat alles funktioniert! Vielen Dank! Bilder folgen auf Instagram. Grüße

First class experience

Everything happened as it should .. delighted with my purchase,, many thanks

Bonjour, je voulais découvrir la culture du chanvre puis du cannabis

Vous avez eu la gentillesse de me faire parvenir à titre gratuit des graines de chanvre. En effet votre façon de germer ja graine dans le petit boîtier n est pas convaincant. La graine germe mais la tige est trop fragile. J ai essayé de mettre directement la graine dans le terreau, et la avec de la patience et délicatesse ça va mieux. J ai replante deux pieds , la tige a grossi et prend de la hauteur. Je verrai si c est la même chose avec les graines de cannabis.

Snelle service en goede kwaliteit

Heel erg tevreden

Had mijn bestelling volgende dag al in huis

ik heb 3 zaadjes in de kweekbakjes gedaan zo als jullie beschreven maar er komt niks uit.

Ik ga morgen de andere 3 proberen. Hopelijk gaan die wel ontkiemen. Ik heb 4 nieuwe zaadjes gekregen en die ontkiemden wel na 3 dagen. Heel fijn dan dat ik die gekregen heb.

Snel geleverd, 4 soorten zaadjes gekocht en alle 3 ontkiemd. En nu in volle groei op week 4 . 3 buiten wietjes en 1 auto flower voof binnen aan het venster. Ieder jaar opnieuw top zaadjes en top wiet als je ze goed verzorgt

1 van de 5 ontkiemd

Heb er 5 in het bakje gedaan, er is er maar 1 ontkiemd. Alsnog in potgrond gepoot. Hopen dat ze nog uitkomen.

Mooie en goede artikelen met uitgebreide uitleg en overzichtelijk website.

Door het grote aanbod producten met daarbij een goede uitleg kun je toch makkelijk je keuze maken. Zeer snelle levering na her bestellen van je keuze. Goed verpakt ontvangen. Ik kan deze website aanbevelen.

Goede en snelle levering

Groot assortiment

Nikel

Livraison rapide , service nikel

Vlotte service

Snelle levering en goede service

Keurig

Keurig

Snel netjes en altijd correct qua bestellingen

Zeer prettig en netjes vlot en nooit iets verkeerd gegaan

Van de drie zaadjes slechts een opgekomen

Ik heb de zaadjes laten kiemen met de methode koffiefilterzakje. Dit heb ik al meerdere jaren zo toegepast, met steeds 100% succes. Van de Headshop zaadjes waren twee slecht ontkiemd; frommelig worteltje in half open zaaddoosjes. Wel tegelijk met de derde in pot gezet maar ze zijn niet meer verder gegroeid.

Prima geregeld

Snel geleverd en betrouwbaar

Goed verpakt, vlot verzonden. Alles naar wens!

Unkompliziert und schnell

Ich hatte aus Versehen auf die Option bar bezahlen auf dem Postweg geklickt und war etwas unsicher, habe es aber dennoch gemacht. Den Eingang meines zugeschickt Geldbetrages wurde bestätigt und die Ware wurde schnell auf den Weg geschickt. Das war klasse!

Topwinkel

Heldere website, snelle levering en kwaliteitsproducten.

Top shop

Altijd goede ervaring. Snelle levering, goede service!

Snelle levering en vaak een leuke verrassing bij de bestelling.

Vragen via de mail worden snel en netjes beantwoord, levering de volgende dag in huis. En er zit vaak een leuke verrassing bij de bestelling. Ga zo door.

Snelle levering, goede productkwaliteit.

Goede service en uitleg

De nummer 1.

Groot assortiment, snelle en discrete levering, over elk product veel info.

Betrouwbaar en keurige afhandeling van je order.

Betrouwbaar en keurige afhandeling van je order, bestel hier al jaren.

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB