Van alle 5 uitgekomen, dit vraagt naar meer ! , autofl, en een vriend heb nu ook bestelt haha ha
Goed verpakt Duidelijke instructies Snelle levering
Only goid stuff ,bunuses also. I like :)
zal me zaadtjes vaker hier halen
Al jaren bestel ik dezelfde zaden bij Dutch head shop namelijk de White widow eigen merk zaden en ben zeer ontevreden over de kwaliteit van deze zaden dit jaar. De eerste bestelling dit jaar waren er vijf die ook op zich goed ontkiemde. Nadat de wortels kwamen in potjes gezet zoals ik al jaren doe en toen gebeurde er niets meer. Bijna geen wortelstelsel aangemaakt en plantjes zijn daarna na een maand allemaal verschrompeld. Dit had ik nog nooit meegemaakt dus ik dacht wellicht wat fout gedaan dus ik bestelde opnieuw 5 zaden, maar ook deze vijf hadden hetzelfde probleem en groeien totaal niet en zijn ook al aan het vergaan. Omdat ik 2 weken geleden in Spanje was dacht ik ik haal daar wat zaden en hoera die gaan als een tierelier en op dezelfde manier opgekweekt. Dus het was wel duidelijk dat ik slechte zaden van de Dutch head shop heb gekregen en dat zelfs 2 keer dit jaar. Contact gehad met de shop en ze sturen me nieuwe zaden op en daar ben ik blij mee. Hulde.
Beste John, Wat vervelend om te horen dat de zaden het dit jaar niet goed deden en dat je ons eigenlijk na jaren trouwe dienst gelijk afschrijft. We zouden dit liever met je oplossen namelijk. Ik ga je dus ook nog even apart hierover mailen. Groetjes, Team Dutch Headshop
Revue originale
Al jaren bestel ik dezelfde zaden bij Dutch head shop namelijk de White widow eigen merk zaden en ben zeer ontevreden over de kwaliteit van deze zaden dit jaar. De eerste bestelling dit jaar waren er vijf die ook op zich goed ontkiemde. Nadat de wortels kwamen in potjes gezet zoals ik al jaren doe en toen gebeurde er niets meer. Bijna geen wortelstelsel aangemaakt en plantjes zijn daarna na een maand allemaal verschrompeld. Dit had ik nog nooit meegemaakt dus ik dacht wellicht wat fout gedaan dus ik bestelde opnieuw 5 zaden, maar ook deze vijf hadden hetzelfde probleem en groeien totaal niet en zijn ook al aan het vergaan. Omdat ik 2 weken geleden in Spanje was dacht ik ik haal daar wat zaden en hoera die gaan als een tierelier en op de zelfde manier opgekweekt. Dus het was wel duidelijk dat ik slechte zaden van de Dutch head shop heb gekregen en dat zelfs 2 keer dit jaar. Ik denk dat ik nooit meer mijn zaden bij hun bestel want het geld is gewoon weggegooid. Als je opzoek bent naar wiet zaden zou ik toch maar een andere shop doen dan de Dutch head shop. Zeer teleurstellend.
Ik heb de bestelling zeer goed ervaren producten waren netjes in gepakt. Ook kreeg ik er een gratis sleutelhanger er bij. Misschien een idee om in de toekomst een aansteker er bij te doen dit is iets relevanter bij de bestelde producten.
Ik heb nu twee bestellingen geplaatst op Dutch Headshop, een groeikit en daarna een warmtemat om de paddenstoelen warm te houden. Pakketjes kwamen of na een dag of de volgende dag al binnen. Super service, echte aanrader!
Niets op te zeggen gewoon top.
Alles is ontzettend duidelijke vermeld Op de website en de klantenservice is helemaal top
Goede producten en nog nooit problemen gehad met een bestelling
Ruim assortiment Snelle Levering Een klein puntje ik vind gratis verzenden (ookal zijn de verzendkosten niet hoog) wel een optie!
Zaadjes ontkiemen prima zoals gewenst. Misschien fijn een volgende keer 3 kweekbakjes erbij te hebben
Malheureusement je suis encore dans la première phase et ce n'est pas vraiment une réussite
Goede producten snelle levering
Dag na bestelling alles in huis... en ik ben woonachtig in België. Prima verpakt en zeer correcte prijs. Alleen maar aan te raden!
Snelle levering en goede zaadjes, komt in een net doosje goed beschermt.
Geniet al een paar jaar van me mooie plantjes , En nog meer als ze aan hun voetjes hangen
2 vd 4 zaadjes zijn niet uitgekomen helaas. En nu nog een vraagje van 1 zaailing zijn de 2 eerste blaadjes rechtomhoog tegen elkaar aan gaan zitten. Hebben jullie enig idee hoe dat komt? Vriendelijke groet, Angelique
Zaadjes ontkiemen snel ik de meegeleverde bakjes goeie informatie om
Zeer goede service.
Krijg altijd gelijk antwoord op mijn mail en probleem wordt ook goed opgelost!
Geweldige klanten service.
Malgré un petit delai de livraison inattendu, le produit est arrivé, bien emballé et conforme aux attentes. Plus qu'à tester :)
Revue originale
A confirmer, mais après 2 semaine produit toujours non reçu, 1.5 etoile pour la réactivité de communication Whatsapp, a voir pour le reste
Goed en snel zoals eigenlijk altijd
Shop und Versand kann man gut sagen und schnelle Lieferung. Leider Produkte was ich bestellt habe sind flop die sind für gar nichts leider....
1715 De Trompet
Heemskerk 1967 DB