Helemaal toppie!!

Van alle 5 uitgekomen, dit vraagt naar meer ! , autofl, en een vriend heb nu ook bestelt haha ha

Goed verpakt Duidelijke instructies Snelle levering

Hell good

Only goid stuff ,bunuses also. I like :)

goeie zaadjes en mooie planten

zal me zaadtjes vaker hier halen

Slechte zaden dit jaar tot 2 keer toe ontvangen maar krijg een nieuwe batch

Al jaren bestel ik dezelfde zaden bij Dutch head shop namelijk de White widow eigen merk zaden en ben zeer ontevreden over de kwaliteit van deze zaden dit jaar. De eerste bestelling dit jaar waren er vijf die ook op zich goed ontkiemde. Nadat de wortels kwamen in potjes gezet zoals ik al jaren doe en toen gebeurde er niets meer. Bijna geen wortelstelsel aangemaakt en plantjes zijn daarna na een maand allemaal verschrompeld. Dit had ik nog nooit meegemaakt dus ik dacht wellicht wat fout gedaan dus ik bestelde opnieuw 5 zaden, maar ook deze vijf hadden hetzelfde probleem en groeien totaal niet en zijn ook al aan het vergaan. Omdat ik 2 weken geleden in Spanje was dacht ik ik haal daar wat zaden en hoera die gaan als een tierelier en op dezelfde manier opgekweekt. Dus het was wel duidelijk dat ik slechte zaden van de Dutch head shop heb gekregen en dat zelfs 2 keer dit jaar. Contact gehad met de shop en ze sturen me nieuwe zaden op en daar ben ik blij mee. Hulde.

Uitermate tevreden met de service en snelle levering.

Ik heb de bestelling zeer goed ervaren producten waren netjes in gepakt. Ook kreeg ik er een gratis sleutelhanger er bij. Misschien een idee om in de toekomst een aansteker er bij te doen dit is iets relevanter bij de bestelde producten.

Uitgebreid assortiment and snelle levering

Ik heb nu twee bestellingen geplaatst op Dutch Headshop, een groeikit en daarna een warmtemat om de paddenstoelen warm te houden. Pakketjes kwamen of na een dag of de volgende dag al binnen. Super service, echte aanrader!

Gewoon top

Niets op te zeggen gewoon top.

Goeie service en uitstekende begeleiding

Alles is ontzettend duidelijke vermeld Op de website en de klantenservice is helemaal top

Goede producten en nog nooit problemen gehad met een bestelling

Ben hartstikke tevreden over/met duch headshop

Ruim assortiment Snelle Levering Een klein puntje ik vind gratis verzenden (ookal zijn de verzendkosten niet hoog) wel een optie!

Doet wat het moet doen

Zaadjes ontkiemen prima zoals gewenst. Misschien fijn een volgende keer 3 kweekbakjes erbij te hebben

Pas encore réussi mais j'y crois..

Malheureusement je suis encore dans la première phase et ce n'est pas vraiment une réussite

• Nous recommanderiez-vous? Non

Goede producten snelle levering

Goede producten snelle levering

Dag na bestelling alles in huis... en ik ben woonachtig in België. Prima verpakt en zeer correcte prijs. Alleen maar aan te raden!

Snelle levering en goede zaadjes, komt in een net doosje goed beschermt.

Geniet van mijn plantjes

Geniet al een paar jaar van me mooie plantjes , En nog meer als ze aan hun voetjes hangen

Niet perfect

2 vd 4 zaadjes zijn niet uitgekomen helaas. En nu nog een vraagje van 1 zaailing zijn de 2 eerste blaadjes rechtomhoog tegen elkaar aan gaan zitten. Hebben jullie enig idee hoe dat komt? Vriendelijke groet, Angelique

Zaadjes ontkiemen snel ik de meegeleverde bakjes goeie informatie om

Zeer goede service.

Krijg altijd gelijk antwoord op mijn mail en probleem wordt ook goed opgelost!

Toppers

Geweldige klanten service.

Rien a dire

Malgré un petit delai de livraison inattendu, le produit est arrivé, bien emballé et conforme aux attentes. Plus qu'à tester :)

goed en snel

Goed en snel zoals eigenlijk altijd

Shop top protukt flop

Shop und Versand kann man gut sagen und schnelle Lieferung. Leider Produkte was ich bestellt habe sind flop die sind für gar nichts leider....

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB