schnelle Lieferung,super Service

Zum zweiten mal bei Dutch Headshop bestellt und wieder vollkommen zufrieden.Nach Reklamation kam sofort Ersatz.Kann den Laden uneingeschränkt weiterempfehlen.

Veel tips en begeleiding als je het even niet weet , telefoonnummers krijg je erbij voor vragen etc...dat is toch top ... Ben er blij mee

Altijd goed

Bestellingen verlopen goed en discreet. Producten zijn van hoge kwaliteit.

Groot assortiment

Duidelijk,snel & prima service.

Alles bestens

Alles gut

Zeer snelle levering

Goeie service, snel geleverd en lieve kadootjes

Snelle levering, goeie spulletjes en zaadjes en je krijgt vaak een lief kadootje zoals een aansteker of een sleutelhanger! Superleuk!!

Uistekend bij vragen altijd goed te woord gestaanword

Word altijd goed naar je geluisterd

Blij met mijn aankoop

Veel producten en goed klanten service Ik zal nog een keer kopen

Bestelling snel in huis en goede service

Er waren een paar zaadjes die een groeiachterstand hadden en ik kreeg daar nieuwe zaadjes voor in de plaats.

Super snelle levering

Me vriend is er zeer te vreden mee

Me vriend had er eerst 1 genomen om te kijken hoe het zit en of het wel een goeie broek was en dat was het zeker hij vroeg of ik er nog 1 bij wou bestellen zei ja is goed echt een aanrader voor de andere mensen

Levering zoals het hoort; snel en correct

Zie boven

Top sehr zufrieden

Alles top so wie ich mir es vorgestellt habe.

Correcte service

Je kan met alle vragen bij de klantendienst terecht, En als er een probleem zou zijn doen ze er alles voor om dit op te lossen. Ik heb nog geen enkele slechte ervaring gehad...

Snel en goed !

Levering gebeurde snel en de zaden zijn van goede kwaliteit, plantjes staan al 4 cm hoog.

top service

mijn bestelling was er heel vlug exact wat ik besteld had

Uitstekende service en de beste prijs !

De bestelling kwam snel binnen, zat ook goed verpakt, en het doet wat het moet doen ! Top service voor de beste prijs

Snel, makkelijk en discreet

Had mijn producten de volgende dag in huis, erg snel dus. Ook fijn dat de verpakking discreet is omdat ik vaak niet zelf de pakketjes aan kan nemen!

snelle levering top kwaliteit.

Gewoon geweldig.

Perfect!

Perfect!

Makkelijk en snel

Makkelijk en snel besteld en bezorgd. Enigste puntje is dat als het in een envelop word bezorgd, ipv pakketje, het door de brievenbus zou passen. Verder helemaal goed

Heel tevreden

Zeer snel geleverd, en goede producten!

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB