Al jaren tevreden

Al jaren doe ik mijn inkopen bij dutch headshop en ben altijd tevreden.

Netjes verzorgd geleverd!

Super snel en correct

Super snel geleverd netjes en correct

Vlotte webshop en snelle levering!

Alles wat ik nodig had snel gevonden, goede uitleg erbij. Levering ook heel snel!

heel goed

Zeer goede uitleg ,alles altijd netjes verpakt en verstuurd geweest Een aanrader

Excellent

Great site, good range of products at good prices, very helpful friendly people

Topy

Nette snelle goed verpakte levering , had hier al een wat besteld en volgende x weer

Niks op aan te merken.

Alleen maar positief.

Alleen maar goede ervaringen. Snelle levering en goede kwaliteit producten.

Niks op aan te merken. Jullie leveren prima diensten!

alles correct verlopen

alles correct verlopen

Top kwaliteit

De zaadjes die ik bij jullie bestelde zijn quasi allemaal goed ontkiemd en hebben reeds hun eerste (kleine) blaadjes… Of de oogst uiteindelijk goed zal slagen, valt nog af te wachten, nog minimum zeven weken voor de automatics…

Snelle levering en goede service! Ik heb ongeveer een week na ontvangst gebruik gemaakt van de 'klachten service' voor een vraag. Ik kreeg snel een reactie en een goede behandeling betreft de vraag. Ik ben zeer tevreden.

Dik tevreden

Altijd snel geleverd. En komen allemaal uit

Altijd snel geleverd en supper kwaliteit

Zaadjes niet uitgekomen, toch wel, ook nieuwe

Had een zaadje die niet uitkwam maar heb een nieuwe gekregen super opgelost

Doos van zaadjes beschadigd

Op zich vaak goede ervaringen met deze shop, maar kreeg deze keer de zaadjes in een metalen doosje dat behoorlijk ingedeukt was.

Ik had 3 zaadjes gekocht voor 38€ en er geen enkel was uitgekomen. Maar nu komt het, ze hebben mij nieuwe zaadjes toegezonden gratis. En heb er eentje laten uitkomen en deze keer zonder een probleem. Nu wachten want ik zie er naar uit. Nogmaals bedankt voor de goed service ⭐⭐⭐⭐⭐

Uitstekende website, snelle en correcte discrete verzending

Fijn, duidelijk assortiment Vriendelijke afhandeling bij bellen Al vele jaren zeer tevreden klant van deze webshop !

Snel en professioneel

Perfecte afhandeling. Bedankt

snel geleverd.

Leuke producten. Prima prijzen. Snel geleverd.

Quick and efficient help

The package had a few issue but the team was quick in response and efficient into getting it to me. Otherwise the products were in good condition and as expected.

Alles problemlos und schnell geliefert.

Die Mengen Angabe bei der Hausmarke war verwirrend: 5 Samen 3 zaden.

Magisch

Uitstekende service. Bestellingen arriveren direct de volgende dag in een discreet doosje. De korting bij aanschaf van meerdere truffels is een fijne verrassing. En de ervaring met de truffels is onbeschrijfelijk mooi en inzichtelijk.

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB