Snel en correct afgehandeld

Betrouwbare webshop. Goede service en uitstekende producten. Zondag besteld en dinsdag in huis.

Er zat geen gebruiksaanwijzing bij mijn growkit

Ik weet gelukkig zelf wel waar ik de aanwijzingen kan vinden online. Echter zou er een gebruiksaanwijzing bij het product moeten zijn. De levertijd was wel volgens de afspraak.

Bis jetzt war immer alles okay

++++

All ok

The best portable vaporizer I've ever had

Uistekende service,!

Een echte AANRADEN, top

Gewoon goed.

Erg tevreden over levering.

Goeie kwaliteit, beschrijving iets minder

Was op zoek naar een betrouwbare aansteker die zijwaarts kan branden. Ik wist echter niet dat de aansteker zo groot zo zijn dat deze niet in mijn zak past!

Super goeie service

Er was een misverstand omtrent bestelling gebeurd, na paar dagen alles mooi afgeleverd, Ook kwaliteit van de zaden zijn voor me altijd in orde Kortweg goeie webshop Bart B

Snel en gemakkelijk

does what it says

fast and correct delivery its gonna be beautifull summer thanks to you guys ;)

snelle levering met de beste producten van Nederland.

Ik heb een paar producten op deze website besteld en ze zijn allemaal extreem snel geleverd en ze waren van de beste kwaliteit.

Tevreden

Tevreden.

Super goed bedrijf.

Snelle levering en altijd een snelle reactie op vragen. Voor mij het bedrijf waar ik mijn spullen bestel

Snelle levering, dat is wel fijn. Het is even wennen maar als je het onder de knie hebt en lukt het wel. Kan al jaren niet zelf draaien en nu hoef ik niemand meer lastig te vallen. Blij mee!

Helemaal fantastisch

De zaden zijn allemaal zeer snel uitgekomen, heb er vertrouwen in dat het zeer goede planten gaan worden, toppertje

Fantastische service

Snelle verzending, door een fout van mijn toedoen kon het artikel niet geleverd worden, ze hebben na een mailtje van mij meteen opgelost en opnieuw opgestuurd! Fantastische service en zeer vriendelijk en behulpzaam mailverkeer ! Top !!

Goede producten, maar belangrijkst is de fantastische klantenservice!

Dit is tweede review die ik schrijf over DHS (vorige was een aantal jaar geleden) Hiermee wil ik aangeven dat de service die DHS verleent nog steeds super is en waar een hoop webshops van kunnen leren. Complimenten DHS en ga zo door

Fijn bedrijf

Goed en snel geleverd.

Snel geleverd, goede nazorg.

Gewoon goed, zaadjes mooi uitgekomen en nu al kleine sterke plantjes

Übersichtlicher Onlineshop, schneller Versand und tolle Ware.

Zum Weiterempfehlen! Top.

Snelle levering,

Super snel, en het door mij bestelde product is exact wat ik er van verwacht, dit door de uitgebreide uitleg en werkzaamheid van het door mij bestelde product.Je weet daardoor precies wat je koopt, al is de werking niet bij iedereen hetzelfde, maar deze site is zeker een aanrader en ik zal zeker vaker bestellen.

Om 21:00 bestelt, volgende dag al in huis. Prima producten voor prima prijzen.

Toppie

Ik ben maar een hobbykweekertje i.v.m. mijn artrose .... maar de 2x dat ik besteld heb ... perfect en niet alleen mijn zaadjes maar ook de xtra artikelen .. zoals : vloei ,tip ,schaartje en vooral de perfecte beschrijving om te kiemen ... groeien en bloeien .... echt een top winkel !!!!! Want een tevreden roker is géén onruststoker .... enne natuurlijk wil ik wat winnen echte Hollander

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB