Der Shop ist sehr übersichtlich.

Der Shop ist sehr übersichtlich und die Produkte werden gut erklärt. Bei Fragen findet man schnell antworten und die Lieferzeit ist sehr gering.

Quick, clear and high quality!

Quick, clear and high quality!

Goede snelle service

Regelmatig bestel ik mijn zaadjes hier.. Altijd goede snelle service, Goeie mooie producten! Ga zo door! Groetjes van een tevreden roker uit Groningen!

Unkompliziert und schnell

Gutes Preis/Leistungsverhältnis. Super Qualität.

Hat alles gut geklappt

Lieferung war pünktlich, hat alles gut geklappt

Nadat eerste bestelling niet geleverd werd, kwam er direct actie van de klantenservice voor een 2e levering.

Duidelijke website

De uitleg over producten en de extra info mbt gebruik en achtergronden geven veel vertrouwen.

makkelijke site, alles staat goed omschreven, snelle levering

Zoals verwacht, goed.

Betrouwbaar en consistent.

Snelle en juiste levering

snel geleverd

na in de avond een bestelling te hebben gedaan.volgende dag al in huis. daar kunnen veel webshops nog wat van leren.. al met al goede ervaring.

Top 5 zaadjes gekocht 4 uitgekomen dus prima resultaat

Topshop.

Prima shop met overzichtelijke website zodat je op je gemak je keuze kan bepalen voor je gewenste artikel. Bovendien vlotte en snelle bezorging. Goeie wijn behoeft geen krans...goeie wietzaadjes evenmin.

Mijn ervaring is gewoon goed.

Ik heb er goede ervaringen mee. Er is genoeg variatie om smaken af te wisselen. Niks op aan te merken.

Altijd onmiddellijk de dag erna levering.

slecht

derde jaar op rij komt er maar 1 zaadje van de 3 uit, heel fijn dat ik voorgaande jaren dan een huismerk zaadje van jullie mocht uitzoeken, die het overigens wel goed deed, maar die mogelijkheid sla ik dit jaar uit irritatie maar over, als ik andere zaadjes wilde had ik die in eerste instantie wel besteld.

altijd snelle levering en goede kwaliteit, zeer hulpvaardig

arrived quick

I bought more things from them in the past, excellent service and quick delivery.

Net begonnen met eigen teelt en zo fijn zowel de uitleg, ervaring en benodigde spullen van één webshop kan verkrijgen. En heel fijn dat je tijdens dit proces nog feedback ontvangt ook.

Altijd snel en goed

Niet duur, snel geleverd en altijd goed.

goeie en snelle service en top producten

heel erg goed, vriendelijk, snel en professioneel. Mooi warrek!!!

Zeer goed, snel, betrouwbaar, netjes geleverd

Kreeg na de bestelling meteen bevestigingen, zeer snel werd mijn bestelling verzonden met een track and trace. Volgendedag in huis top top top!!

prima,snelle levering.

steeds tevreden over Dutch Headshop, prima service.

Snelle verzending

Leuk verpakt

belangrijkste zijn de zaadjes ,heb ze nog niet ontkiemd. de levering was er sanderendaags al.ongelooflijk. zeer correct.

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB