Altijd goed

Bestellingen altijd als verwacht, 1 x iets te kort gekregen en dit is netjes opgelost en gecompesseerd

Super snelle service

Hele proces eenvoudig en snel. Zal er zeker weer bestellen.

Uitmuntend

Goede kwaliteit prijs verhouding en snelle verzending wat wil je nog meer.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Beter dan verwacht

Snel geleverd,netjes en discreet verpakt. Goed geregeld

De levering ging snel,in goede verpakking. En goede service. Deze site is een echte aanrader

Altijd juist en op tijd geleverd

Ik kijk er altijd naar uit om een pakje van jullie te ontvangen. Het is altijd correct en de levertermijn is super kort. Het is ook altijd leuk omdat er een kleine attentie bij zit zoals een pen of een sticker ofzo. Enkel bij de laatste keer zat er niets bij.

Goed en snel!

De informatie op de website is goed en eerlijk (ook de minder goede eigenschappen worden benoemd). De levering was snel en vanaf het moment van bestellen al te volgen via track en trace. Dank je wel Dutch Headshop!

Niets op aan te merken

Snelle verzending en verder gewoon niets op aan te merken. Ik zou hier zo weer bestellen!

Super sympa et très serviable, de bon conseil.

Je vous conseille ce sit RAS

Vlotte en correcte afhandeling van mijn bestelling.

Zie opmerking hier boven.

makkelijke site. snelle levering

Gewoon goed

Makkelijk te bestellen en komen goed verpakt aan in een paar dagen geleverd. Top gewoon.

Prima in orde en zeer snelle levering

Snelle levering, netjes verpakt

Snelle levering, netjes verpakt

Freundliche und schnelle Lieferung. Alles Super!

Schnelle Lieferung und ein freundliches Team. Dankeschön!

Snel Accuraat Op tijd Goede kwaliteit Vriendelijk

Duidelijke site, goede servive en snelle levering.

Ik heb al meerdere keren een bestelling geplaatst via deze site. Altijd goede service en een snelle levertijd. Meestal met een extra presentje als toegift.

Toppie

Wat een eerste bestelling was werd ik heel goed geholpen. Vlotte service en antwoord op mails !! Heel tevreden

Goede ervaringen uit voorgaande jaren

Goede kwaliteit zaden met juiste instructie die snel worden bezorgd.

Prima cbd-olie, schappelijke prijs en snelle levering.

Prettige en overzichtelijke website

Mijn hoofd is geen shop maar een realiteitsnorm

Truffels zijn voor mij het ding. Veel geprobeerd maar blijven het summum. O ja, had 3 mexicana besteldt en er een box cannabis koekjes bij gekregen. Wil je degene bedanken. Jammer genoeg niet te vinden op de site :)

Overzichtelijke website en netjes geleverd

Ik heb wietzaadjes gekocht. Er zat een duidelijke omschrijving bij wat ik bij een eerdere bestelling op een andere website miste. Ook was op de website te lezen welke planten voor beginners zijn en of deze voor binnen of buiten zijn. Nu wachten tot ze gaan groeien naar het begin is goed!

Zeer goede webshop

Duidelijke en overzichtelijke website, snelle levertijd en discreet verpakt. Zeer tevreden, bestel hier al jaren.

Top Headshop

Ik heb zaadjes besteld. De verpakking was heel goed en discreet verpakt. In minder als 20uur had ik de zaadjes in huis. Ik kreeg een mail van DHS met allerlei hele goede Tips en Tricks. Ook ben ook heel erg enthousiast en tevreden over de ontkiemings bakjes. Helaas waren er zaadjes niet uitgekomen wat natuurlijk altijd kan gebeuren. Na een telefoontje werd ik heel vriendelijk geholpen door een medewerker. Die mij info gaf om blogs van hun site te bekijken waarom het fout gegaan zou kunnen zijn. En gaf aan twee nieuwe zaden toe te sturen. Ik raad een ieder aan hier de zaden te bestellen. TOP SERVICE!!!!!!

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB