Goede zaden en snelle, correcte levering.

Duidelijk

Helder en snel geleverd

Helemaal toppie

Makkelijk bestellen op de site duidelijke beschrijving van de producten word discreet en snel bezorgd

Zuverlässig, schnelle Lieferung, freundlich

Die Newsletter sind schon informativ. Gutes Angebot. Zuverlässige Bearbeitung. Alles gut, bin sehr zufrieden

Schneller Versand, nichts zu bemängeln

Ware in Ordnung, es hat alles gepasst.

Snelle, correcte levering.

Onze bestelling werd snel en correct opgestuurd. Netjes ingepakt. Mooie overzichtelijke website met voldoende informatie. Volgende keer wéér daar bestellen.

3 zaadjes gekocht waren snel in huis. Zijn alle 3 ontkiemt. En nu na 7 dagen zijn het al mooie plantjes aan het worden!

Ging makkelijk en snel

Duidelijke website en snelle bezorging

Positief

Levering, telefonische bereikbaarheid voor vragen. Er zijn nu ook mensen die de plantjes kweken vanwege bijvoorbeeld chronische pijnklachten, of omdat ze er achter zijn gekomen hoe leuk het is. Ik vond het belangrijk, dat ik bij het contact het idee had, dat men ook open stond voor de manier waarop ik er mee bezig ben.

Netjes optijd en goede service

Wij wilden voor de eerste keer truffels doen en eigenlijk stond alle informatie die we nodig hadden al op de website. Prima geinformeerd en levering was discreet en op tijd. Van de truffels hadden we te weinig genomen, maar nu moeten we nog een keer ;). De volgende keer bestellen we gewoon weer hier.

Zeer handige winkel

Gewoon Eerlijk en betrouwbaar en echt super snell&discreet levering:)

Meerdere malen besteld, nooit problemen

Al vaker besteld bij deze winkel, nooit problemen gehad. Gelukkig ook nog niet met de klantenservice hoeven te bellen dus dat is sowieso een plus!

4 vd 7

Bestelling ging goed. Alles zag er goed uit. Duidelijke beschrijving! 4 vd 7 bestelde zaadjes zijn uitgekomen tot nu toe. Wacht nog een aantal dagen en meld het anders via de website of mail. Pine Apple express 1 uitgekomen tot nu En de CBD niet Amnesia alle 3! Kom er op terug als het nodig is Mvg, Jesse Brak 0641281224

Top bestelling!

Snelle levering, goed product!

Geweldig en goede kwaliteit

Geweldige webshop met goeie producten en ook nog eens goeie klantenservice. Ik had eens heel wat spullen besteld inclusief glasvloei en toen het pakje binnen was had ik ze een appje gestuurd. Binnen 2 uur een reactie, ordernummer doorgegeven, en de volgende dag was het in huis met nog een extra pakje vloei. Ik heb ook recent wietzaadjes besteld (purple haze) en die doen het al goed.

Okay

Ecoverpakking heel goed! Wacht na 4 dagen nog steeds op 2 zaadjes amnesia om te ontkiemen. Zo gauw dat gebeurt is, geef ik 5 sterren!

Snel en netjes geleverd en zo verpakt dat je het meteen wil gaan gebruiken! Beschrijving ook heel erg makkelijk en duidelijk. Nu geduldig afwachten of het gaat lukken....

Altijd correct en op tijd

Super producten snelle levering en altijd zonder fouten.

zoals steeds - dik in orde

's avonds besteld - 's morgens geleverd - supersnelle service

Kartonverspilling en geen extra's voor een bestelling van bijna 100 euro, wel snelle bezorging.

Een plus was dat alles gelijk de volgende dag al binnenkwam, dus hele snelle bezorging. Minder was dat er een belachelijk grote doos was gebruikt, dus ik en een vriend dachten dat er dan misschien gewoon een heleboel goodies bij zaten. Maar ondanks dat onze bestelling bijna 100 euro was, was er letterlijk niks extra in de doos gestopt.

Verdrietig

Ik heb nu al heel vaak zaadjes aarde voeding enz enz gekocht/besteld. Ik doe alles wat ik moet doen , maar niets komt op of zaadjes gaan niet kiemen. Ik baal er van en kost mijn veel geld. Ik wil een plant voor eigen gebruik , maar het lukt gewoon niet

Als was na mijn zin

Snel geleverd en alles was goed naar mijn zin

Ben al jaren zeer tevreden over de service en producten van dutch-heads shop je kan er echt alles vinden voor eigen gebruik.

Goede producten, snel geleverd

Snelle levering, zeer redelijke prijzen. Zaden en andere producten van prima kwaliteit.

Kwaliteit Boven verwachting.

Nu al paar keer zaadjes besteld bij Dutch Headshop . Mooi verpakt geleverd en goede klanten serves na klacht niet ontkiemen zaadjes. Werd direct opgelost door opnieuw geleverde zaaiden van nog betere kwaliteit plus 2 extra . Dus super . Die zomer super mooie dikke toppen gehad. Bedankt Dutch headshop en hopen op een mooie zomer . Dat ik volgend jaar weer goede beoordeling kan plaatsen .

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB