Heel positief

Heel positief, gemakkelijker website, heel vlotte levering, uitstekende producten

Fijn dat jullie er zijn!

Mooie snelle levering en goeie omschrijving erbij. Producten niet altijd helemaal top, bv jointdraaier werkt erg slecht. Plakrand blijft niet zitten en valt uitelkaar. Kunnen we niks mee. Voorgedraaide cones alleen per 1000, das een beetje te veel.

mijn ervaring is erg goed

dit is 2de x dat er ik er iets haal. alles altijd erg snel en goed geleverd alles kwam tot nu toe ook nog uit

Zeer vlot en snelle levering

Vlot en correct, snelle levering

Fast and professional

Everything great

geweldig

nice

Goed en snel bezorgd

De volgende dag in huis , netjes verpakt enz

Goeie, snelle en duidelijke service en producten !

Producten werden telkens de volgende dag na bestellen bezorgd ! En de uitleg die bij elk product staat is ook heel fijn zodat je weet wat je besteld. En daarnaast zijn (naar mijn mening) de producten die ik heb geprobeerd van goeie kwaliteit en doet het zo ongeveer wat er staat wat het doet. De producten komen aan in een doos waarin de producten nog afzonderlijk zijn verpakt in de eigen verpakking en ziet er allemaal netjes uit.

Snelle goede levering

Netjes verpakt en zeer snel geleverd. Topkwaliteit

Simple aufgebaute Website & sehr gute Produkte :)

Ich mag diesen Shop sehr, er ist recht einfach aufgebaut, jeder kann ihn verwenden. Bestellen klappt auch easy, bei Amazon ist das Bestellen etwas kompliziert, aus irgendeinem muss ich dort ständig die Zahlungsart ändern. Ansich mag ich Niederländer sehr! Ihr seid ein geiles Volk. Viele liebe Grüße aus Österreich. LG

Jofele zaak!

Netjes en snel geleverd. Fijne kwaliteit waren en prima deluxe resultaat. We zijn content!

Snel geleverd in prima staat

Helemaal volgens verwachtingen

geen gezeur. Perfect geleverd

geen gezeur. perfect geleverd

Good service

I am very happy with my Vape dry herb, Was a bit difficult to understand how to use correctly,cause it was my first time using a vape. But the customer service is very good and I’ve got good advice how to use it In general very good products and good information !!! I will buy again from them

goeie service

goed produckt

Premier achat sur le site, tout est parfait même pour une personne ne parlant oas le hollandais...

Bonne expérience, discrétion et rapidité. Paiement par virement un peu fastidieux, mais tout s’est bien passé. Merci et à bientôt.

Een goede service heel duidelijk uitleg snel bezorging

top

steeds vlotte en snelle levering.

Goed product, goede service.

Goed product en goede service

10van de 10 zaadjes purple haze huismerk allemaal uitgekomen dus tot zo ver goed tevreden

zeer goede service

Het pakketje niet ontvangen ondanks dat postNL zei dat het bezorgd was. Heel netjes is het pakketje opnieuw verstuurd en ook netjes ontvangen. Top!

Tot nu toe altijd snelle en correcte leveringen en goede produkten.

Alle bestellingen snel en correct geleverd en goede ervaringen met de produkten.

Super nice

Snelle levering perfecte hulp Dit is hoe zaken gedaan worden

Snel,duidelijk en betrouwbaar

Mijn levering werd snel bezorgd en was discreet verpakt.

Excellent

Commande : 20g de feuilles séchées de salvia. Bon prix. Colis : en carton, plus gros que je pensais, mais protège bien le contenu. Le contenu est bien emballé dans des sachets plastiques hermétiques refermables. J'ai testé une petite dose (1 à 2g) pour la première fois, en quid. Le produit me semble de qualité. Envoyé environ 15 heures après mon virement, au service de livraison PostNL ( https://www.postnl.nl/ ). 2 jours après mon virement, le colis est confié à La Poste. 4 jours après mon virement, La Poste passe devant chez moi mais ma boîte aux lettres est trop petite. 5 jours après mon virement, j'ai pu récupérer le colis chez un partenaire de La Poste (un samedi).

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB