TOPSEEDS.....

Al meerdere keren besteld.... alle jaren goed oogsten, buiten biologisch geteeld,.... Geweldige smaak en mooie volle planten ! KEEP UP THA GOOD WORKS !

top service, snelle levering, zeer tevreden!

Webshop met veel keuze, scherpe prijzen en snelle levering (ook naar België). Wanneer je zaadjes koopt worden deze geleverd met handig ontkiemsetje en instructies, super handig!

Snel geleverd en goed zaad

Zaadjes ontvangen in een mooie brievenbusenvelop. Goed verpakt, met een goede handleiding. Ik koop altijd mijn zaden hier. Altijd goede opbrengst.

Goeie service goeie zaadjes!

Alles makkelijk te vinden en goede kwaliteit!

Wederom snelle levering. Had wat problemen met niet ontkiemende zaadjes. Prima opgelost. Dank daar voor.

Helemaal prima

Ruim aanbod, snelle verzending en duidelijke gebruikersinstructies.

super

gerne wieder

no nonsense

ook nadat je wat gekocht hebt, kun je vragen stellen.

Alleen maar positief

De site heeft naast een uitgebreid aanbod ook nog eens heel veel informatie en voorlichting. Ik ben een zeer tevreden klant.

einfach perfekt...

sehr nett und familiär

mitiger

service irréprochable ,et super professionnel merci

Super snel en goede service.

Snel en goed.

Gewoon goed

Doet wat moet

Immer wieder gerne

Kann ich nur weiter empfehlen.

Parfait et honnête

Un des éléments de ma commande manquait lors de la réception. Après en avoir informé Dutch Headshop, un nouvel envoi m'a été adressé rapidement avec l'élément manquant. Merci à Dutch Headshop pour leur honnêteté et leur rapidité de réaction !

Supersnelle levering. Was ook precies wat ik verwacht had van mijn bestelling.

Goede kwaliteit producten.

simpel en snel

Ik heb de zaden besteld tijdens een hoorcollege en was binnen vijf minuten klaar. De dag daarna lagen ze al op mijn deurmat. dus een snelle en goeie service dus ik heb niks te klagen.

Keurig op tijd . Producten is goed.

grote tegenvaller

Van de 5 Purple Haze zaadjes maar 1 ontsproten.

Leuke en goede webwinkel

Ik koop hier graag mijn spullen. Groot gamma, overzichtelijk ook en als ik zaadjes had die niet uitkwamen kreeg ik zonder problemen nieuwe. Zeer correcte winkel en snelle service. Ik blijf fan.

Goede en snelle service voor een eerlijke prijs

Duidelijke en goed functionerende website, snelle service en alles voor een eerlijke prijs.

Ik koop nou meer dan een jaar bij jullie , altijd goed en vriendelijk te woord gestaan bij vragen ....dus top

Goede ruime keuze in producten

Snelle levering en ook de keuze uit 2 merken mbt de koolstof filters maakte me weer blij dat ik via de webshop online m'n stash kon aanvullen.

Snelle levering, goede service

Savonds besteld, de middag erna al in huis. Top!

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB