Everything was fine!

Very fast! Good shop!

Duidelijke informatie

De webshop geeft altijd uitgebreide, heldere en bruikbare informatie waar ik vertrouwen in heb en mijn keuze op durf te bepalen.

Goede producten!

Goede producten en duidelijke product omschrijvingen. Ik kocht een vaporizer en dit was echt een top aankoop. Goede prijs kwaliteit verhouding!

Oké!

Heldere informatie en bereikbaarheid. Gekregen wat ik heb besteld.

geweldig

Is snel geleverd en een duidelijke uitleg in de mail.

Snel en correct

Snel en correct

Fenomenaal

Mijn eerste en gelijk beste ervaring is de snelle levertijd van de producten en de zorgvuldigheid met omgaan van producten. Al met al een goeie service en ook een zeer duidelijke en overzichtelijke website.

Paddo kweekset

Snelle levering, goede product Ik heb hem nu ongeveer 1 week.het gaat goed,ik denk dat ik binnenkort al kan oogsten mijn verse paddo's. Geweldig

Snel en prima producten

De bezorging was snel en de producten voldoen aan onze verwachtingen

Prima winkel

Product snel geleverd en goede service

Fast delivery and great products

Not much more to add, I ordered at 10pm and received my package around 2pm the next day. Very satisfied :)

Snelle verzending, product zoals omschreven, top gewoon

Snelle en correcte service + kwaliteit

Snelle, correcte service + kwaliteit met hoge succes rate

Schlecht verpackte Ware, Paket aufgerissen.Teilweise Ware verlorengegangen.

Nun, leider das 2te mal Pech gehabt mit der Ware. Die vorletzte Lieferung nur 1/3 Keimung des Samens von 6 nur2. Nach Kulanzangebot und Keimungsgarantie hab ich wieder bestellt. Das letzte Paket war so schlecht verpackt das es aufgerissen war die Kleinteile (Samen, Aufzuchtset sind verloren gegangen, falls sie überhaupt drinnen gewesen sind). Ich bin sehr verärgert über so eine Schlamperei und Unzuverlässigkeit. Eine dritte Enttäuschung werde ich mir ersparen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Alles verloopt correct

Goede service en levering, zoals het hoort.

Ik ben een carrière begonnen als medicijnman en kweek regelmatig paddenstoelen met een tikkeltje magie. De bestellingen zijn altijd vlot binnen. Er zit een goede handleiding bij evenals goede verslagen van andere medicijnmannen/vrouwen/personen. 1 keer een kweekset gekocht die niet is uitgekomen en ook daar word ik netjes mee geholpen. Binnenkort weer een mooie trip dirigeren, als een tijdreiziger, in het bos ofzo….

de meeste zaadjes komen uit en de verzending nooit geen problemmen

al jaren plezier van deze shop

Nog uit te testen!

Nog uit te testen!

gewoon klasse

mijn bestelling de volgende dag thuis uitgebreide uitleg over het product

Goede service snelle bezorging

Netje verzorgd en snel verstuurd

Mijn ervaring zijn goed

Door omstandigheden kwamen de bestelde producten vertraagt binnen. Een vriendelijke mailtje dat er vertraging was ontstaan is voor mij een goede service

Snelle service en goed product

Snelle service en goed product

soepel,snel en simpel

Na de bestelling volgen update mails voor een uitstekende begeleiding tot de bezorging....groot assortiment en altijd antwoord op vragen....aanrader zo moet kopen op internet te gaan

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB