soepel,snel en simpel

Na de bestelling volgen update mails voor een uitstekende begeleiding tot de bezorging....groot assortiment en altijd antwoord op vragen....aanrader zo moet kopen op internet te gaan

Jammer dat de levering is aangepast aan internationale regels.

Ondanks aanpassing voldonde.

Produits conformes à la description

Sérieux et rapide s

super!

heb nog nooit een online bestelling zo snel in huis gehad. geweldige service.

Vendeur attentif et réaction rapide avec sérieux pour toutes commandes.

Commandes passées et 24 à 48h après réception de la commande, sérieux, c est ma 2ème tentative pour des autoflo, la 1ère fois aucunes germination des graines donc je retente une dernière fois. Sinon je ne peut que conseiller le sérieux à l envoie et suivi d une commande, la communication est très bien également avec ce vendeur.

Goede service snelle verzending

Zeer tevreden. Alles was de volgende dag binnen. Helaas over iets niet tevreden en had binnen 2 dagen een nieuw artikel. Super!

Ik heb een pakje van 3 auto flowers en een pakje van 5 gefeminiseerde zaden gekocht

De 3 autoflower zaden Dutch passion lemon kix zijn ontkiemt. De 5 gefeminiseerde zaden van barneys farm vanilla kush zijn niet uitgekomen er waren 4 in zaad/stek grond en eentje tussen vochtige watten, en na een lange tijd wachten heb ik ze bekeken en de zaden waren niets veranderd.

Heel positief

Goeie en brede assortiment en een snelle levering

Alles in bester Ordnung,

Guten Tag,ich bin SEHR-zufrieden mit allem was ich bis jetzt gekauft habe. DANKE Birgit,Frieden und Gesundheit.

Zuverlässiger Shop

Zuverlässiger Shop, gute Keinqualität, schnelle Lieferung, gute Beipackinfos und Keimhilfe.

Niet goed altijd gratis omruiling

Doen wat ze zeggen en goede service.

Uistekend

The Dutch Headshop geeft uitstekend service and de producten zijn van goede kwaliteit voor een eerlijke prijs. Ik ben heel tevreden

Goede prijs kwaliteit verhouding

Ik bestel al me producten bij dutchheadshop. Goed contact mocht er iets zijn. Snelle levering. Veel verschillende zaadjes

Alles Bestens!!!

Tolle Produkte - die halten was sie versprechen. Die Preise passen auch. Superschnelle Lieferung nach Deutschland. Was will man mehr. :-)

Fast service

Fast service

Site clair et livraison rapide.

Le produit est de qualité et répond à mes attentes. Livraison dans les délais. Merci

Altijd snelle en discrete levering.

Ruim assortiment en scherp geprijsd. Chille webshop!

Ze regelen het voor jou!

Ik had mijn zending niet mogen ontvangen en dit is direct opgelost! Snelle reactie en top service!

Snel geregeld

Duidelijke site waar ik alle reserveonderdelen voor mijn airizer snel kon vinden en bestellen.

Rundum zufrieden.

Schnelle Lieferung, keinerlei Probleme. Immer eine super Qualität.

Niks mis mee

service zoals verwacht kan worden

Product viel wat tegen, de productbeschrijving had wat genuanceerder kunnen zijn. De bestelling werd vlot aan huis geleverd

Geweldige ervaring met deze winkel

Zeer snelle levering en spullen zijn van goede kwaliteit. Al verschillende bestellingen geplaatst en alles keurig verpakt en geleverd

Vlot bestellen en vlot bezorgd

Geen gedoe. Gewoon bestellen en de volgende dag alles binnen.

Une bonne expérience

Expédition assez rapide malgré la distance. Emballage soigné et discret. Bravo à toute l'équipe

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB