Goed en snel

De vokgende dag in huis en goede kwaliteit

Empfehlenswert

Bestellvorgang und Lieferung sind einwandfrei verlaufen. Gerne wieder!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering. Goede producten. En klantenservice is goed en vriendelijk. Kortom een goed bedrijf.

super!

snel en correct

Betrouwbaar bedrijf. Vriendelijk.

Duidelijk in de omschrijving van het product. En vriendelijk aan de telefoon na een vraag. Top.

Ervaring was te kort maar krachtig

Ik ben wel wat gewend, leveren en bestellen gingen goed en snel. De trip zelf, was ondanks een goede mindset en voorbereiding te kort.

Goede prijzen, snelle levering.

Snelle levering en goede kwaliteit

Bestelling was heel snel binnen, goed verpakt goede kwaliteit

Tging niet in 1 keer, maar goed opgelost

uitstekend

Snel levering zaadjes van kwaliteit en goeie service.

Duidelijke webshop, snelle levering

Fijne website heb hier 6 zaadjes besteld(2 soorten) helaas zijn er twee niet uitgekomen vond ik toch wel teleurstellend .

Super snelle levering

Ik ben zeer tevreden over Dutchheadshop hun leveren zeer snel en het is altijd kwaliteit

Snelle levering en topservice!

Sehr gut!

Super schnelle Lieferung.

Alles klopt

Duidelijke website. Goede prijzen. Prima follow up na mijn aankoop. Kom hier zeker terug

Super makkelijk en snel!

Ik vond het online bestellen erg makkelijk en de bezorging was super snel binnen! Echt top!! Ga zeker vaker bestellen!

Op de website alles makkelijk te vinden en contact ging goed en snel.

Snel en fijne levering!

The best

You are simply the best!

De producten net als de levering zijn uitstekend bevallen!

Ik had snel accessoires nodig voor mijn vapor. Binnen 24 uur ontvangen.

Topservice

Supere service nna verkoop

Goede producten, snelle levering

De producten zijn goed. De levering was snel, al de volgende dag. Er zijn nog wel een paar verbeterpunten: Als ik artikelen in de winkelwagen plaats, dan verdwijnen sommige op misterieuze wijze. Toen ik alles afrekende ontbraken er een paar producten. Jammer, gemiste kans voor deze webshop. De doos waarin ik de spullen heb ontvangen, was erg dun en er zat geen bescherming om de producten. De doos is waarschijnlijk onderweg bij de pakketdienst gevallen. In het emmertje met plantenmest zat een scheur in de bodem, hierdoor was de doos bezaaid met zwarte poeder. Gelukkig was het droog spul en heb ik het bij elkaar kunnen vegen en in een plastic zak gedaan. Het is gewoon bruikbaar.

Correcte prijzen en snelle levering

Mijn bestelling geplaatst op een zaterdagavond om 23u. Maandagvoormiddag had ik de bestelling al in huis. Mooi discreet verpakt, topservice en correcte prijzen, ik bestel hier zeker nog terug in de toekomst.

Toller Shop

Lieferung kommt sehr schnell an, keine Probleme mit Produkten. Guter Service und viele Informationen. Alles bestens, gerne wieder!

Gute Produkte, bescheuerter Lieferschein

Ansich bin ich zufrieden, scnelle Lieferung, gute Produkte. Geärgert hat mich, dass auf dem beiliegenden Lieferschein das Wort "Haschsieb" erschien. "Pollensieb" wäre ok gewesen. Falls das Päckchen vom Zoll geöffnet geöffnet wurde (was nicht so aussah), könnte das zu Ärger führen.

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB