Ruim aanbod voor goeie prijs

Eerste maal hier besteld en was aangenaam verrast door het zeer ruime aanbod. prijzen vallen zeer goed mee en levering was binnen 2 dagen. uitstekende webshop dus!

Zuverlässig & Schnell wie immer

Alles super.............

heel goed

heel goed

Lekker vlot bezorgd

Super blij met m’n V tower vaporizer doet alles wat er beloofd werd.

Topervaring, zoals ik van ze gewend ben !

Bestelling keurig behandeld en afgeleverd. Supertevreden zoals altijd !

één woord: topshop

altijd correct en verbazend snel

Günstige Preise und schnelle Lieferung

Ich kaufe schon seit ein paar Jahren immer wieder gerne hier ein. Nur die ständige Fragerei nach Bewertungen nervt.

snel en discreet.

Fijn geleverd in discrete verpakking

Goede service, producten en prijs

Bij elke bestelling tot dusver toe een goede service gehad, tevens altijd goede aanbiedingen en scherp geprijsde artikelen. Nog geen problemen ondervonden met de bestelde zaken, en ze hebben voor vrijwel alle vaporizers vervangings- en reserve-onderdelen beschikbaar.

Schnelle Lieferung , tolle Produkte und top Kundenberatung

Schnelle Lieferung , tolle Produkte und top Kundenberatung

Snel en goede oplossing bij problemen. Top service

Goed en snel!

Had snel goede vaporizer nodig... Hier gevonden, snel geleverd = dik tevreden klant!

good service , fast delivery

good shop for replacement parts for my vaporizer and fast next day delivery

goede spullen, directe levering

een prima webshop, die doet wat het belooft

Zeitnahe Lieferung und Topware,!!! immer wieder und sehr empfehlenswert.

Bisher ist jeder Same aufgegangen

Vlot besteld, snel geleverd

Ik vond snel wat ik nodig had, en 2 dagen later al geleverd

Overzichtelijke site , snelle levering

Door de lay up van de site was het uitzoeken van de gewenste produkten zo geklaard. Enkel gegevens invullen en de volgende dag werd het geleverd. Goede producten, enkel absinth had een andere verwachting dan uitwerking voor mij. Desalniettemin een prima plaats om je benodigdheden te halen.

Deze site heeft mij een slechte vape aangesmeerd met leugens

Ze hebben gelogen over de Utillian 722. Op de website staat dat er 0,4 gram wiet in past, terwijl er maar 0,2 gram in past. Ook hebben ze gelogen over de batterijduur, die is veel slechter dan op de site vermeld wordt. Ik snap dat ik een gebruikte vape niet kan retourneren, maar ik had gehoopt dat ze misschien mij op één of andere manier alsnog tegemoet zouden kunnen komen.. Maar nee hoor, dit is “mijn schuld”

Zeer snelle en discrete levering.

Onmiddellijk na levering twee zaadjes gestart, allebei snel ontkiemd en kort nadien twee plantjes! Zeer goed, me happy

Schnell und problemlos !!! Gerne wieder !!!

Waren und Lieferung waren bestens ! Immer schnell und problemlos!!!

Reageren niet meer op fout product

Product doet niet wat die moet doen, contact gezocht en word niks mee gedaan en verder niet meer op gereageerd. Gewoon slecht en geen service. Na dit bericht netjes opgelost. Dat is erg fijn. Dank daarvoor.

unkompliziert

Top Service und Top Produkte... Danke für die tolle Arbeit ...

TOP

Echt goeie service, Ik heb een boundless cfx besteld en de volgende dag had ik hem al, En als je vragen hebt wordt je goed geholpen Groet Ben

Ideale tool als je wil afkicken van nicotine, en toch een kruidige toets in 't leven wil ;-)

Tevreden met deze aankoop. Een goeie week aan het kennismaken, en stilaan deze kleine stealth-vaper wat 'in de vingers'. Touch-functies werken trouwens prima. Temperatuurinstelling OK. Wel even zoeken wat de beste manier is om de batterij te sparen: op- en afzetten OF in stand-by modus laten voor een tijdje. Ik vermoed het laatste, to be discovered... Enjoy!

Schnell und zuverlässig

Ware kam schnell an und ich bin voll zufrieden damit. Gerne wieder, kann diesen Shop nur empfehlen.

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB