Snelle levering en fijn product!

Blij met de snelle levering! Product functioneert goed

Schnelle Lieferung und gute Ware.

Schnelle Lieferung und gute Ware.

Snelle, correcte levering

gemakkelijk en leuk

Erg gebruiksvriendelijke website die ook nog overzichtelijk is. Keuze uit veel kwalitatieve producten. Aanrader.

Bestelling supervlot geleverd. Fijne kantenservice die heel goed bereikbaar is. Leuke nieuwsbrief en zeer veel gebruikers en kwekerstips.

Snelle levering goede prijs zelfs met verassing!!

Goede prijs voor de profucten snel geleverd en zelfs met kleine verasding dus top!!!

Schnelle Lieferung nach jeder Bestellung trotz Corona muss ich sagen.

Die Samen halten, was sie versprechen, keimen immer alle. Bringen wunderschöne pflanzen hervor bestelle nur noch hier.

Top Service and Price

The products keeps what it promises, and the price is great.

Snelle afhandeling

Betrouwbaar adres. Het enige wat ik mis was een gebruiksaanwijzing voor het pijpje omdat ik niet veel ervaring heb met het roken hiervan.

Goedkoop en snelle levering

Goeie prijzen en levering is uitstekend kreeg zelfs gratis vloe en tip erbij.

Fast and precise

Very quick service, no hiccups, would definetely come back and reccomend to friends who need the same services

Goed geholpen en goede producten

Ik had een reeks spullen bestelt op deze site. Na een paar dagen had ik nog niks gehoord van verzending. Ik heb hun toen gemaild en zij hebben me uitgelegd hoe dit kwam. Ik moest nog een paar dagen meer geduld hebben wegens drukte bij PostNL. Na ongeveer een week is het aangekomen en alles is perfect in orde :-)

Weiter empfehlenswert

Man kann sich nicht beschweren. Es läuft immer gut

Topservice snel en vriendelijk

Mijn adres was niet volledig en DHS maakte me daar heel snel en attent op per mail. De zaden zijn ook steeds goed van kwaliteit.

Es war eine erste super Erfahrung

Die Website ist sehr benutzerfreundlich, und es ist nice das ihr so viele Informationen dazu gegeben habt, das man dann auch einen sicheren Umgang hat mit dem Produkt. Zwar kam das Paket etwas später an, aber das ist nicht so schlimm. War eigentlich meine erste Erfahrung mit einer Partydroge :), aber es lief alles bestens!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

zeer intressant, engoede headshop.

veel informatie, en deskundig advies.

Smetteloos

Goede info, snelle en correcte afhandeling

Goede producten, goede prijs

Zeer prettig, snel geleverd, en een prachtige ervaring gehad met de cactus

Schnell und unproblematisch

Das Paket war ein paar Tage nach der Bestellung da. Die Anleitung kam per Mail und ist sehr ausführlich. Sind schon gespannt, ob alles wächst wie versprochen :)

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Wacht nog steeds op order

Lang wachten

Tolle Angebote. Super Service

Pünktlich und zuverlässig!

Snel en betrouwbaar

Wat ik bestel, het komt altijd op tijd en netjes verpakt binnen.

Super schnelle Lieferung und Produkte die wirklich helfen.

Super Produkte. Hatte Creme und Lippenbalsam.

Topper

Altijd top kwaliteit, goede prijs, snelle levering

Duidelijke website met veel uitleg

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB