Snelle levering van de zeer goede truffels

snelle brievenbus levering volgende dag gelijk in huis

goede service

Alles op voorraad en snel geleverd

Goede kwaliteit

Absolutely amazing

Was shipped very quickly and the items are of good quality, this is hands down my favourite headshop!

good trip

cheaper than vacation

super snel geregeld en ontvangen

goede service toppie

This is fine!

We be back in the future for some nice shopping experience.

Altijd op tijd netjes verpakt en bezorgd .

Mijn bestelling snel binnen gekregen. Ook de website is duidelijk en informatief.

Great

I have a great expirience.

Mn pakketje kwam iets later doordat oud en nieuw er tussen zat maar dat is natuurlijk logisch. Mn floei kwam in een redelijk stevige verpakking en alles kwam perfect aan.

Geen klachten, snelle verzending

Niet de eerste keer dat ik bestel, en zeker niet de laatste!! Goede prijzen, en snelle verzending. Spijtig dat sommige items niet naar België mogen verzonden worden, maar daar is nu niets aan te doen...

snelle bezorging en netjes verpakt

snelle bezorging en netjes verpakt

Sehr gut

Die Lieferung erfolgt immer sehr schnell und in einer neutralen Verpackung. Der Kunde Support Antwortet ebenfalls schnell, wenn man ein Anliegen hat. Alles zusammen einfach nur sehr gut.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Mooi aanbod, milieuvriendelijk verpakt en de kwaliteit lijkt goed.

Fijne webshop, goed aanbod, duidelijke lay-out en opmaak. Ga zeker nogmaals hier kopen.

Steeds goede en snelle service

Ik koop al jaren bij jullie en ben steeds tevreden. Snelle levering en altijd leuk dat er een extrake in zit

Snelle en goede service. Zeer tevreden

Goed bereikbaar Vriendelijke mensen

Goed spul, niet te deur, snel aan huis

De volgende dag al bezorgd, nu weer een goede voorraad aan c-tips en vloeitjes

Duidelijke site en snel geleverd

Goede producten voor goede prijzen!

Gewoon goed!

Wat wil je dat ik hier aan toevoeg..... Goede kwaliteit , goede prijzen , goede service,groot assortiment,duidelijke website ,....... Gewoon goed!

Ongekend snel en goede prijs

Zelfs in tijden van drukte was het de volgende dag in huis. Enorm tevreden en niets op aan te merken. Zou hier zeker nog een keer bestellen!

Het was gewoon goed spul

Ik maakte gewoon precies mee wat ik had verwacht en wat in de beschrijving stond. Precies zoals je zou verwachten als je truffels neemt. Je gaat ook heel veel nadenken wat wel leuk is

Snel en discreet geholpen

Altijd goed mijn keuzes kunnen malen, 1 of 2 dagen later geleverd.... ik ben een tevreden klant!

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB