Leuke producten. Goede uitleg erbij.

Veel leuke producten en ook altijd snelle levering. Weinig negatiefs te melden.

Snelle levering, goed product

Product was met een paar dagen in huis, en was goed verpakt, niks te klagen.

Top spul

Nooit lukte het me om een fatsoenlijke joint te draaien, maar met de zelfrollende jointroller van headshop lukte het me in twee keer om een zalige knoepert te draaien. Een echte aanrader voor wie die draai niet in zijn handen heeft.

snel

top

Goede service en snelle verzending

Paar keer besteld. Alles goed. En als er wat is helpen ze je met een oplossing. 5 sterren.

Swift service

Excellent communication, fast delivery. Very pleased with the service.

Super bang le seul problème que je lui ai trouvé c'est qu'il est difficilement nettoyable.

Le colis était arrivé bien emballé j'avoue que j'avais un peu peur qu'il se cassé mais vous avez su faire les choses bien.

Ik heb goed contakt ik bestel donderdag en vrijdag al in me bus superbedankt scheelt me 2€ p.pakje,en jullie zijn goedkoop!!!

Alle benodigdheden op een plaats ronduit ideaal. Bij vragen of problemen een supper service en Bezorging is altijd optijd en snel geleverd.

Top levering, duidelijke beschrijving en goede kwaliteit!

Ik had een snelle levering, goede duidelijke communicatie en informatie over mijn product. Ook de kwaliteit van de geoogste paddos zijn super.

Thanks!

You were very helpful. Big thanks from Croatia!

Zeer tevreden.

alles werd zeer snel geleverd

Snel geleverd, alles zoals het moet zijn.

Snel geleverd, binnen de 3 dagen. Alles zoals het moet zijn.

Snelle levering, fijne site en goed verpakt.

Fijn bedrijf, overzichtelijke site. Snelle levering in fijne en stevige verpakking. Raad dit bedrijf graag aan bij andere. Ruime keuze , goede omschrijving en betaalbaar!

tientallen interessante filmpjes ! werking cannolator perfect

perfect

Goede producten

Ik ben tevreden met de goede service en de kwaliteit van de mushrooms. Ik gebruik de mushrooms als behandeling voor mijn posttraumatische stress. Zeker een aanrader.

Goede en snelle levering en kwaliteit is heel goed

Heb geen klachten goede service snelle levering en goede kwaliteit van de zaadjes

Ze hebben er alles

Enorm breed assortiment voor aantrekkelijke prijzen. Duidelijke en overzichtelijke site.

Goede kwaliteit, snelle levering

Kwaliteit is voor mij wel belangrijk, en dat kreeg ik dan ook gegarandeerd, ik ben heel tevreden over dit product, en de levering ook, ik bestelde en vrijwel meteen kreeg ik een berichtje dat het al naar post NL verzonden was, ik geef dit product dan ook 5 sterren vanwege deze ongelooflijke kwailteit en supersnelle levering

top shop

altijd snel geleverd en goede kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit!

Prima kwaliteit, op tijd geleverd...wat wil je nog meer?

Supersnelle service

Dank je voor je snelle en zorgvuldige service. Ik moet nog ervaring opdoen met het product zelf, maar de communicatie, de eerste indruk is heel erg goed

Snel en goede kwaliteit voor een degelijke prijs

Ik heb een wietpijp met zeefjes gekocht. Ben zeer tevreden met de pijp

Nichts passiert

Habe mir eine growbox bestellt. Steril gearbeitet und genau alle Anweisungen befolgt. Es passiert leider original nichts. Seit fast 3 wochen hat sich nichts getan.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Perfect geslaagt