goede service

heb vaporizer besteld en een dag later in huis. deze was stuk maar ik zond deze meteen terug en drie dagen later geld terug op rekening. had ook meteen andere vaporizer besteld deze was ook een dag later in huis . goede service alleen lof.

Geweldig maar een tikkeltje te intens

We waren met z’n vieren truffels aan het doen, de ervaring was voor mij echt geweldig maar omdat het zo intens was hebben we de beamer maar uitgezet en genoten van de laser lamp. Twee van ons hadden Odin jewels en twee Tampanensis.

1a Ware

Schnelle Lieferung, gute Kommunikation. sehr zufrieden, Empfehlenswert

Super klantenservice

Het probleem is meteen opgelost...

Teleurgesteld ,na kostelijke zaadjes

Zaadjes ontkiemt na het planten is er naar 1 zaadje beginnen bloeien

Super einfach und unkompliziert schnelle Lieferung und top Produkt

Immer wieder gerne

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Super service, Ook NA aankoop.

Afgelopen weken, diverse bestellingen gedaan. Tot mijn grote verrassing kwamen en bij bepaalde aankopen, achteraf een mail met tips, advies e.d. Was zeer aangenaam, want het waren echt dingen waar je wat aan hebt. Gevolg? Toch nog een extra bestelling gedaan om se tips te proberen. Top!

Correcte en snelle levering van wat ik wilde

Prima gedaan

Goede spullen en heel snelle levering

Alle spulle werkten En heel snelle levering in 1dag

Heel goed!

Ik krijg alles op tijd, heb Altijd gewoon heel voordelig mijn order gekregen. En top kwaliteit!

Super service

Had 2 x zaaltje dat niet kiemde ik heb dat gemeld via chat en zonder problemen kreeg ik 2 nieuwe gewoon helemaal top

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering, top producten, en steeds fijn om een cadeautje bij je bestelling te ontvangen.

Altijd Zeer snelle!! en correcte levering

Een voorbeeld zoals het zou moeten zijn. Kwalitatieve en zeer snelle leveringen. Sinds jaren zeer tevreden, doe zo voort

Supercalifragilisticexpialidocius

Supercalifragilisticexpialidocius

Stoned

Stoned

Vriendelijke snelle afhandeling en perfecte oplossing voor mijn probleem

1 van de onderdelen van een gekocht product was niet zoals het moest zijn. Na mijn uitleg en duidelijke bewijzen, heb ik een gewoon een nieuwe gekregen . Top service.. Mvg

Snelle levering en oplossing bij contatering fout bij levering

Extra!

Really good service and very fast. Ty

Immer wieder sehr zufrieden

Der service ist sehr nett und hift wenn man fragen hat. Die lieferung ist immer sehr schnell. es gibt nichts zu beastanden. einfach toll. sehr zu empfehlen

Klanten service

Super altijd klaar vou helpen

Ruim Voldoende

Duidelijke e-mail over de levertijd, netjes op tijd en product zoals op de foto en beschrijving

Snelle levering, kwaliteits producten

Precies zoals je het verwacht en nog verrassend met een aansteker tipboekje en vloeitjes kado bij de bestelling

Nickel !!! Rien à redire !!!

Ben il faut que je le répète !?!? Nickel !! Rien à redire !!

vlotte bezorging

snelle levering van het bestelde

Mega, heel erg extreem goed

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB