Gewoon prima

Snelle bezorging en goede kwaliteit. Leuk is het natuurlijk ook dat er kleine of wat grotere cadeaus meegezonden worden.

Excellent!

Ik kreeg mijn bestelling meteen dezelfde dag doorgestuurd en de volgende dag had ik hem al thuis, super snel! Ik ben zeer tevreden met de service en de kwaliteit van het product.

Fijne ervaring

Goede website, teveel keuze maar snelle discrete levering, keurig verpakt met goede uitleg.

Mijn bestellingen worden zeer snel geleverd in een stevige, niet overdreven grote verpakking.

Goede kwaliteit hellaas geen instructies er bij maar gelukkig ben ik ervaren

Zeer tevreden met de service die DHS elke keer biedt. Zeer snelle levering en de producten zijn altijd top.

Zoals altijd top!!

Zelfs met black friday volgende dag in huis!!

Vind het prima geregeld en altijd optijd geleverd.

Goed spul

Great shop

Pleasant buying experience

Prima bereikbaar en vriendelijke snelle service!

Erg goed en geen opmerkingen.

De service van Dutch Headshop is uitstekend. De beste producten en de beste service. Dit is wel mijn vaste bestelsite voor mijn nodige producten.

Goed geregeld

De website is overzichtelijk, bestellen is makkelijk en de levering is snel en in orde. Ik zal hier blijven bestellen.

Altijd goed en op tijd

De producten zijn altijd goed en worden op tijd geleverd.

geen problemen ondervonden.

prima producten en snelle, goede levering

lieferung verspätet

Ich warte seit über 1 monat auf die liferung

Topservice op alle vlakken !

De website was duidelijk en overzichtelijk. Het bestellen en betalen ging heel vlot. En tot mijn verbazing was de levering ook veel sneller dan ik zelf voor mogelijk had gehouden. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.

Zeer snelle en correcte levering

Product was na 2 dagen geleverd, discreet verpakt zoals beschreven. Top!

te grote cones en grinder doet et niet eens

omdat de grinder helemaal niks doet

Ik bestel vaker bij the dutch headshop. Levering is snel, producten zijn GEWELDIG. Huismerk of merk dat maakt niet uit. Beide zijn echt goed! Ik raad zeker aan en het is betrouwbaar.

Overzichtelijke website, groot aanbod,

Wat ik besteld heb ben ik erg over te spreken. Veel dingen / producten om eens uit te proberen. Ook in de nazorg zoals tevredenheids onderzoek en de vraag naar beoordeling schiet dutchheadshop niet in tekort.

Goede en snelle levering

Mooie aanbiedingen kunnen kopen en snel in huis.

Zwei mal bestellt und immer alles perfekt funktioniert

Toller Versand! PayPal wäre super

Goeie service snelle levering