Overzichtelijk site

Goede prijs kwaliteit verhouding Goede communicatie.ik heb vroeger in de jaren 80 vaak de winkel bezocht en ben blij dat ik ondanks mijn verhuizing Naar een ander deel van t land toch kan shoppen op hetzelfde adres.

Tevreden

Heel snel leverbaar en goed gepakt.

Alles Bestens

Alles klappt hervorragend, bestelle immer wieder gern.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Dutch Headshop doet wat het belooft

Al jaren koop ik mijn weed zaden bij de Dutch Headshop en kweek ik prachtige weedplanten in mijn tuin. De weed is altijd erg lekker.

Subliem

Kwalitatief uitstekende producten en snelle levering.

Top Produkte, rasche Lieferung

Gute Erfahrung

Uitstekende service

Goede snelle levering en een klantenservice die accuraat reageert

Top levering, snel en discreet

Kleine bestelling geplaatst, snel en discreet geleverd met alle toebehoren aanwezig. Kwam niks tekort

Produits de qualité

Livraison produits de qualité seul petit souci il n'y a pas beaucoup d'indications l'utilisation en français

Perfect, snel geleverd

Mijn eerste bestelling hier, perfect gelopen. Kom zeker terug.

Geweldig!

Altijd goed the Palace to go;

vlot en simpel

levering en producten zoals verwacht

Altijd een snelle levering

Goede producten zelfs de goedkoopste

Betrouwbare webwinkel.

Een enkele keer daar gelaten is wat ik nodig heb steeds op voorraad en heb je het de volgende dag in huis.

alles snel bezorgd

alles snel bezorgd

goed geregeld

super blij mee met de bestelling

Top Auswahl, Top Qualität, Schneller Versand

Top Auswahl, Top Qualität, Schneller und günstiger Versand. Immer wieder gerne :) Gruß Christian

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel geleverd, goeie service! als je wat nodig hebt of iets mist lossen ze het zo voor je op!

Top website

Snelle en discrete levering en de suc6 rate bij de saadjes was als volgt, 5 amnesiq waarvan 3 zijn uitgekomen doen het perfect 2 girlscout cookie deze zijn beide uitgekomen en dan had ik nog een single gorilla glue kwam helaas niet uit, heb dit wel is beter mee gemaakt maar al met al een prima uitkomst jammer van de gorilla glue had me er op verheugd hier bestellen zal ik zeker aanraden

Great selection of products and fast service!

This store offers exactly what you need for a fun time in all forms and colors, for good prices and I can already tell that I will be shopping here again very soon. The delivery was also fast and without any issues, but I guess that depends on which country you live in. My only complain is that my delivery came in a large box, even though I ordered some small products that could have needed a box way smaller. I am not saying that the packaging was bad. I am just saying that this shop should be more conscious with its resources and the environment.

betrouwbaar en snel

duidelijke webshop en snelle levering .

Gute Qualität

Schnelle Lieferung