Eenvoudig bestellen en snel geleverd

Goeden site hoop keus

Ik heb meerden malen dingen besteld en is altijd snel met leveren en de zit altijd een extraatje bij prima site

Goede producten slechte leveringsdienst

Had twee Eagle Bill Shake & Vape Vaporizer besteld en geleverd gekregen. Bij aankomst was bij een van de twee toestellen het pijpje afgebroken. Jammer

Goede snelle service

Na advies van collega bij DHS gaan kijken mooie site goed overzichtelijk snelle service en levering van mijn product. Beetje jammer; In de reviews van klanten staat dat er regelmatig cadeautjes werden meegestuurd met een dure bestelling. Bij mij zijn ze die vergeten denk ik.. ;-) (de MightyPlus met alle toebehoren). maar verder top bedrijf.. Aanrader

Top. Bestelling door die ***** post nl niet bezorgd. Doorgegeven en nieuwe bestelling gekregen

Super!!

Helemaal top

Ik ben super blij met de producten die ik heb ontvangen. Ik kreeg zelfs gratis vloei, tips en aansteker. Verder waren de producten van goede kwaliteit en kwam alles netjes verpakt aan. Ook was het bezorgen snel en netjes.

Goede keuzes

Goede website goede keuzes en voor ieder wat liefs

Perfecto!!

De verzending naar mijn woonadres in spanje gaat steeds perfect en tegen een fatsoenlijk verzendtarief. Enige zeer beperkte minpuntje is dat ik een adres in nederland op moet geven bij factuuradres omdat ik anders niet met ideal kan betalen. Maar zoals ik al zei is dit een verwaarloodbaar punt.

Goede producten

Vooraf blij gemaakt met informatie over de aanschaf van het product. Ben er goed van in de wolken

Zeer snelle levering en niet te duur!

Alles wat ik bestel word super snel geleverd

Tiptop in orde

Snelle levering. De producten waren netjes verpakt. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Low price, good qualitiy and service! :)

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering en product voldoet aan de verwachting

Ik heb een golden teacher growkit besteld en deze was snel in huis. De instructies zaten helaas niet in het doosje, maar deze zijn gelukkig te vinden op de website van Dutch headshop zelf. Wat ik ook erg goed vind is de informatievoorziening en oa de triplevels en de calculator. Ik ben een beginnende psychonaut en vind het erg fijn dat ik me van te voren bij dutch headshop goed kan inlezen. Ook de beschrijving bij de truffeltjes en paddo's vind ik erg nuttig. Ik moet mijn paddo's nog oogsten, maar ik verwacht zeker terug te komen.

Duidelijke en veel informatie over producten!

Aangenaam shoppen!!

Heel snel

Snelle levering,goede producten

Duidelijke website. Uitgebreid assortiment. Goede opvolging van verloop bestelling tot levering. Correcte levering. Super tevreden klant

Goeie informatie over producten, snelle levering, anoniem

Snelle levering probleem met grinder

Grinder geeft blauwe kleur af op mijn wiet. Probleem is gemeld. Dan zou je denken dat ze mij een nieuwe aanbieden maar nee. Jammer voor de rest wel snel geleverd

Top service!

Goed geholpen, klantvriendelijk, altijd bereid tot meedenken en het geven van advies!

Goede service en kwaliteit gegarandeerd

Heel snelle levering

Altijd zeker van zorgvuldige verpakking en snelle levering.

Bestellingen gaan snel en zoals beloofd!

Ik ben blij

Altijd goed correct en snel bezorgd En goed verpakt

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB