Goede kwaliteit snelle levering

Wij zijn er blij mee

Topservice top artikel!

Mijn bestelde cannolator werd perfect afgeleverd binnen 4 dagen in Frankrijk. Supervriendelijke klantenservice om nog enkele vragen te beantwoorden die ik nog had. En de cannolator werkt fantastisch! Supertevreden!!

Prima kwaliteit, snelle levering, verpakking alles goed.

Prima kwaliteit, snelle levering, verpakking alles goed.

Heb spullen besteld en alles was precies hoe ik het het verwacht. Zelfs beter.

Superman is er niks bij !

Zeer goede ervaring, fijn verpakt en zeer snel bezorgd ! Toppers!

Supersnell en superprofesionel...zijn beste..mua mua.

Complete headshop, super top x

Altijd op tijd en nooit een verkeerde item.top bedrijf

Difficultés à trouver les produits

Pour ma part, je suis satisfait de ma commande mais on ne peut pas payer par carte bancaire. D autre part on me propose un kit mais je ne peux pas faire le mélange je n ai pas de chanvre. Vous répondez à nos question, c est très bien mais les produits a commader dans votre site sont difficiles.

Zeer goed.

Op tijd geleverd en een goede webshop met uitgebreide informatie.

Goed assortiment. Bestelling netjes verpakt en snel geleverd!

Snelle bezorging. Goede klantenondersteuning

Handige prijzen, goede productkwaliteit en de enige keer dat ik een probleem had met de levering, losten ze heel snel op en ze waren erg aardig.

Ce site est excellent

Livraison rapide produit de qualité au top

Absolut Top !!

Sehr rasche, diskrete Lieferung. Preis und Leistung am Besten von Allen die ich Kenne !!

Goede snelle service

Goeie uitleg goede omschrijving handig om te weten of het in voorraad is.

Gewoonweg goed ,info heel goed goede uitleg van de producten mn complimenten en ook de complimenten voor de veelzijdigheid.

Stop met spammen

Jullie service was prima, snelle bezorging. MAAR stop met spammen. Sinds ik heb besteld bij jullie blijf ik maar mailtjes krijgen van Dutch Headshop. Heb me al uitgeschreven, maar blijf mails krijgen. Vind dit ronduit opdringerig en hou hierdoor een nare smaak over aan Dutch Headshop.

Hat funktioniert

Habe mir 2 kleinere Bongs bei Dutch Head Shop bestellt, sind auch beide komplett und schnell angekommen. Ich bin zufrieden.

always reliable

very good products

Zuverlässig, innovativ, sehr zu empfehlen!

Nur positive Erfahrungen, immer aktuell und vertrauenswürdig!

Swift, reliable, low-priced

I was astonished how quickly the package arrived. It was all there and most things at the best prices I'd seen compared to other companies. Customer service at its best! Thank you, I'll be in touch.

Super contact,bestelling discreet ontvangen

Goed advies gekregen, vriendelijk,en ga er van uit dat het zo blijft. Zou nog wel iets meer willen weten over het kweken, zoals tijd verlichting, temperatuur. Neem wel contact op mvg Erik

Alles was naar wens

Alles wat ik heb gekocht beviel me perfect echt niks te klagen, wiet zaatjes waren ook perfect

Alles goed

Alles prima, op tijd geleverd, mooi pijpie

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB