Perfect. Niks meer of minder top product bedankt

Simpel maar uitstekend

Buitengewoon top

Mijn pa kan geen joints meer draaien door het trillen dankzij de jointroller die ik bij jullie kocht kan hij dat terug Bedankt voor snelle top service

Helemaal top!

Snelle levering, gelukkig ook neutraal verpakt. Producten zien er goed uit! Warmtematje meteen in gebruik!

All good , thank you !

....one question , how come that you do not send truffels to germany , but other dutch shops actually do ?

geweldig

snelle afhandeling binnen 2 dagen in huis

Spaced.

Een ruimtereis.

MAGIC

Top, les produits que j'ai commander sont niquel. La livraison c'est bien passé, merci!

prima kwaliteit en snelle levering

Goede voorlichting bij alle producten.

Weiter Empfelen

Dutch school ist einfach sehr gut. Kann nur weiter Empfelen.

Altijd goed

Goede uitleg en een mooi symbool

Snelle levering, goeie producten

Ik was eerst best sceptisch omdat ik dacht dat de product nogal goedkoop waren maar na dat ik een keer de truffels had geprobeerd wist ik meteen dat ik de jackpot had gehaald. Het werkte HEEL goed. Ik kom zeker terug bij deze shop.

Wunderbar unkompliziert

Übersichtliche Homepage, gute Auswahl, Artikel sind gut beschrieben. Lieferung zuverlässig, qualität der produkte muss aber noch getestet werden. Bin aber zuversichtlich.

excellent

fast delivery, discreet packacing, even helped and replied fast to my email

Uitstekende service

Alles snel geleverd en correcte afhandeling.

Rapide pas cher, efficace

Commande de 3 produits différents (1ere commande) Envoi discret et très rapide

5 Sterne sagen alles

5 Sterne sagen alles

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Die Leute dahinter geben sich echt Mühe!

Alles in allem echt top Service! Gut erklärt, verträgliche Preise, guter Service und auch noch passende Filmvorschläge auf der Homepage :P Leider trägt eines der drei bestellten KIT's keine Früchte (Pilze), aber das kann leider auch durchaus meine Schuld sein ..

Onhandig in gebruik

Door maar één brand stand wordt de wiet snel een volledig opgebrand. Was een miskoop in mijn ogen want kan er niet aan wennen.

positieve ervaring.

snelle verzending,laatste bestelling iets tekort ontvangen en werd opnieuw toegestuurt dus positieve ervaring.

Topservice

Altijd perfect geholpen Heb je een vraag, ze helpen je onmiddellijk Top kwaliteit en top service

Parfait

Parfait

alles einwandfrei wie immer

danke das es euch gibt! Sven

Goeie levering

Discreet en snel geleverd zou een 10 ontvangen als een van de vloeipakjes niet was gebogen

Altijd dik in orde.

Zeer snelle levering en steeds in orde.

Top bedrijf. Altijd alles snel binnen en goede kwaliteit

1715 De Trompet

Heemskerk 1967 DB